2019 en gözde Yılbaşı mesajları! İçten yeni yıl mesajları sözleri resimli

Ülkemizin dört bir tarafındaki hemen herkes bütün sevdiklerine içerisinde iyi dilek ve temennilerin yer aldığı 2019 Yılbaşı Mesajları paylaşmak istiyor. Tebrik ve kutlama için en özel alternatiflerin bulunduğu 2019 Yılbaşı Mesajlarına erişme fırsatı yakalayabilirsiniz. En samimi resimli Yeni Yıl Mesajları ve Sözleri...

2019 en gözde Yılbaşı mesajları! İçten yeni yıl mesajları sözleri resimli
2019 en gözde Yılbaşı mesajları! İçten yeni yıl mesajları sözleri resimli
GİRİŞ 01.01.2019 14:27 GÜNCELLEME 01.01.2019 14:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2018 yılında iyisiyle ve kötüsüyle geçirdiğimiz tüm özel anıların sonlanmasının beraberinde 2019 yılını keyifli, eğlenceli ve bol kahkahalı bir şekilde karşılayacak olan kişileri büyük bir heyecan kapladı. Bununla birlikte 2019 coşkusunu bütün sevdikleriyle birlik ve beraberlik duyguları içerisinde paylaşacak milyonlarca insan, daha anlamlı kılabilmek ve hafızalarda unutulmaz bir hatıra bırakabilmek adına 2019 Yılbaşı Mesajları araştırmasını son sürat başlattı. Yepyeni bir yıla adım atılan ilk dakikalarda heyecanınıza istediğiniz herkesi ortak edebileceğiniz tebrik ve kutlama için içerisinde en güzel, özel ve içten seçeneklerin yer aldığı 2019 Yılbaşı Mesajlarına ulaşma imkanı elde edebilirsiniz. İşte, hem sosyal medya platformlarından ve iletişim kanallarından hem yüz yüze iletebilme olanağı sağlayabileceğiniz, gerek uzun gerekse kısa alternatiflerin de bulunduğu en samimi resimli Yeni Yıl Mesajları ve Sözleri...

 

 

2019 YILBAŞI MESAJLARI! EN SAMİMİ RESİMLİ YENİ YIL MESAJLARI VE SÖZLERİ...

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını… Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç… Yeni yılınız kutlu olsun…

 

 

Dünyayı değiştirmek istiyorsan kendine inan, dostlarına inan, sevdiğine inan. Yeni yılın başarı kapılarını açması dileği ile!

2019 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2019 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. MUTLU SENELER...

2019 yılbaşı mesajları

Yeni yılda da tek gerçeğin sağlık olduğunu unutmamanız dileğiyle. Mutlu seneler.

Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

Hayatın bütün güzellikleri gözlerindeki ışıltı kadar güzel, temiz, içten ve parlak olsun... 2019 yılı sana ve ailene mutluluk getirsin...

en samimi resimli yeni yıl mesajları ve sözleri

Rabbimiz bu yeni yılın tüm İslam âlemindeki kardeşlerimize her anını en güzel şekilde değerlendirmeyi ve her gününü razı olacağı amellerle yaşamamızı nasip etsin.

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar!

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2019 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara...

resimli yeni yıl sözleri ve mesajları

Sevgi bütün kapıları açar .. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim.. Mutlu yıllar.

Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.

Gül kurusu akşamlarda dost hasreti yaşadım, yeri geldi ayrılıklara ağladım, ama gönlüme koyduğum dostu hiç unutmadım. Yeni yılın kutlu olsun.

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

2019 size unutamayacağınız güzel anılar yaşatsın, yeni yılınız kutlu olsun!

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.

Sevgi bestesinin melodilerini yüreğinizde hissedeceğiniz, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin ve gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk, başarı, barış ve huzur dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2019 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirin. Mutlu yıllar.

Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. Mutlu Yıllar!

Çok kazançlı, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle.

Güzel yıllar, mutlu yarınlar, güzel dostluklar bizimle olsun, yeni yılın kutlu olsun!

Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2019 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.

İdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hiçbir zaman ulaşamayız ama, tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gösteren odur. Yeni yılda tüm ideallerine kavuşman dileğiyle mutlu yıllar..

Herkes bir başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur. Yeni yıl paylaşımlarımızın yılı olsun. Mutluluk, esenlik ve sevinçler getirsin. Mutlu yıllar dilerim.

Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..

Her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda, gelecek hâlâ yerindedir. Bu yılda en taze umutları kuşanmasnı ve hayallerini yaklaşmanı diliyorum. Mutlu seneler. 

Baharın doğayı canlandırması ve kara kışın ardından güneşi getirmesi gibi yeni yıl da hayatına bir güneş gibi doğsun ve ümitlerini canlandırsın; tüm dileklerini ve hayallerini gerçekleştiremen için sana güç versin. Yeni yılın kutlu olsun.

 Allah'ım, sen evveli ve sonu olmayan cömert, acıyan, ihsanı bol olansın. Bu yeni yılda bize helâl rızıklar ihsan et. Bu sene beni, yakınlarımı ve Müslümanları şeytanın aldatmasından ve tuzaklarından koru. Nefsimizin kötülüklerine karşı bize yardım et!

Yeni yılda dostların, arkadaşların, akrabaların ve tüm yakınlarının sıcak sevgisi içini ısıtsın, güzel ve huzurlu bir ömür senin olsun. Nice mutlu yıllara...

En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar..

Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle? Nice mutlu yıllara!

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle...

Yelkovan ile akrebin bitmeyen yarışı sürerken zaman hızla akıyor ve bir yılı daha devirip yeni yıla adım atıyoruz. 2019'da sağlık, mutluluk, başarı seninle olsun. Nice mutlu yıllara...

Yaşamın kaynağı Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni ıylda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice MUTLU YILLAR!

Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan , dostlarına güven, sevgine sarıl.. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır.. Mutlu Yıllar!!

Düş olmadan büyük şeyler yapılamaz. 2019 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileği ile.

Yeni yıl geldiğinde hayatı sıkı sıkıya tutabilmek, sevgiyi bir nebze olsun kaçırmamak, asla ‘keşke’ dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez… Çünkü biz artık ikimiz, biriz. ‘Biz’ olduğumuz sürece de her şeyin üstesinden geliriz. Mutlu yıllar…

Fani dünyanın padişahı değiliz biz, gönül hırkalarını yamar giyeriz biz, dostlarla ağlar dostlarla güleriz biz, sevdiklerimize nice yıllar dileriz biz. Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara...

Yeni Yıl; Türkiye için umutlu, bereketli, 2018'da yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını dileriz... Nice Yıllara.

2019'da mutlulukların üzüntülerden, başarıların başarısızlıklardan, güzelliklerin kötülüklerden çok olması dileğiyle yeni yılınız kutlu ve mutlu olsun.

Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle.

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun.

Yeni yılda umutların gerçek, gerçek mutlulukların sonsuz olsun! İyі Yıllar...

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2019 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler!

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle…Nice mutlu yıllara.

YORUMLAR 2
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Yılbaşının Çam Ağacıyla ne alakası var......?!
    Cevapla
  • cemal gedikli 5 yıl önce Şikayet Et
    Bebeğinizle nice yıllar diliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor