Yeni yıla Kabe'de girdi! Tesettüre girdi

TRT'de Gündem Ötesi programını sunan ve programında sık sık İslam tarihi hakkında konulara yer veren Pelin Çift, yeni yıla Mekke'de girdi.

Yeni yıla Kabe'de girdi! Tesettüre girdi
Yeni yıla Kabe'de girdi! Tesettüre girdi
GİRİŞ 02.01.2019 09:39 GÜNCELLEME 02.01.2019 10:20
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

TRT'de Gündem Ötesi programını hazırlayıp sunan ve sık sık İslam tarihi hakkında konularla ekrana gelen Pelin Çift, yeni yıla Mekke'de girdi, fotoğraflarını da sosyal medyadan takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

 

"YÜZ BİNLERCE BEĞENİ ALDI"

 

 

Pelin Çift yılbaşına kutsal topraklarda girdi. Instagram hesabından Mekke'de Mescid-i Haram da çekilen fotoğraflarını paylaşan Çift, yüz binlerce beğeni aldı. Çift paylaşımına, "Haklarında çok konuştuk. Yüzlerce fotoğraf gördüm, video izledim ama gerçeğini görmek bambaşkaymış. Kabe ve Mescid-i Nebevi... Programda hepsini anlatacağız. Sözümüzü tuttuk @erkanaydinwittour ile.. O videoyu da paylaşacağım. Ve harika insanlarla tanıştım. 2019'a güzel bir başlangıç yaptım." notunu ekledi.  

YORUMLAR 45
  • Akad64 5 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah. ALLAH kabul etsin. ..inşlh.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah kabul eylesin
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Barekallah. Güzel Türkiyemizde güzel şeyler oluyor. Demekki bize sabretmek düşüyor. Kalpler Allah'ın cc elinde! Ey Rabbimiz cc sen bizim kalbimizi Islam dinimiz üzre sabit kıl. Amin
    Cevapla
  • Abdd 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi vatandaşı kaşıkçıyı öldüren suudiler suudiarabistana giden diğer ülke vatandaşlarını gözünü kırpmadan öldürürler suuda gidecek vatandaşlarımıza temkinli olmaları gerekmektedir
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah kabul etsin. Bize de nasip etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri