Iğdır'da hain saldırı: Bir asker şehit, iki yaralı

Iğdır'ın Aralık ilçesinde teröristlerce sınır karakoluna gerçekleştirilen roketli saldırıda 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

GİRİŞ 04.01.2019 08:56 GÜNCELLEME 04.01.2019 14:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türkiye-İran sınırı Aralık ilçesinde bulunan Şehit Bülent Aydın Hudut Karakolu nöbet kulübesine PKK'lı teröristlerce sabaha karşı roket ve silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı. 

Yaralı askerler Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı askerlerin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bölgeden kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

TSK'DAN AÇIKLAMA

TSK: "Iğdır bölgesinde hudut hattında devam eden operasyonlar esnasında teröristlerle meydana gelen çatışma sonucu 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır."

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Bülent Aydın Hudut Karakol Komutanlığı Lego 8 Kule bölgesinde saat 02.30 sıralarındaki yaya devriye görevi sırasında Gaziantep doğumlu olan Piyade Uzman Onbaşı Ahmet Furkan Köse'nin şehit olduğu belirtildi.

 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Can Kardeşim-02 5 yıl önce Şikayet Et
    Domuz sürüleri ve şeytanın çıplak eşekleri Pkk'lı militanlar şunu iyi bilmenizi istiyorum sizler dünyanın neresinde olursanız olun sonunuz gelecektir fareler gibi lağamlarda öleceksiniz ve başka yaşama hakkınız kalmamıştır satılmış Amerika köpekleri lanet olsun size yardım ve yataklık yapan insanlara Allah yüz bin kere belasını versin cehennem ateşinde yanasınız inşallah.
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben Kürdüm igdirliyim benim kardeşime kurşun sıkan benim hakkımı arayamaz hak aramak dağda olmaz silah la kardeşime kurşun sıkmak la olmaz bu bir ihanettir bu bir oyundur ülkeyi bölmek için bir oyundur beraber kurduğumuz beraber savastgimiz ejdada ihanettir Allah rahmet etsin kardeşim Allah sehadetini kabul etsin acili ailemize Allah sabır versin yaralı kardeşlerimize şifa versin bu ülke bölünmez yaşasın kardeşliğimiz yaşasın Türkiye Cumhuriyeti
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Ohal istiyoruz sehit cok gelmeye basladi ohal varken bu kadar sehit yarili yoktu kaldirmakla yanlis yapildi terör bitmeden ohal kalkmamali
    Cevapla
  • Hızır ateş 5 yıl önce Şikayet Et
    Sehihitimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum şu mübarek günde
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Lanet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?