1 yıldır aradığı kızı dolaptan çıktı!

Bir yıldır kızına kavuşmanın hayalini kuran Meltem İlkar, 4 yaşındaki kızı Ece'ye canlı yayında kavuştu. Küçük kız çocuğu, babası tarafından bir dolabın içerisine saklanmış halde bulundu.

1 yıldır aradığı kızı dolaptan çıktı!
1 yıldır aradığı kızı dolaptan çıktı!
GİRİŞ 04.01.2019 09:33 GÜNCELLEME 04.01.2019 09:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bir yıldır kızına kavuşmanın hayalini kuran Meltem İlkar, 4 yaşındaki kızı Ece'ye canlı yayında kavuştu. Hasret gözyaşları mutluluk gözyaşlarına dönen anne ile küçük kızın özlemi yürek dağladı.

 

 

BABASI TARAFINDAN KAÇIRILDI

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına başvuran Meltem İlkar, 1 yıl önce babası Alper İlkar tarafından kaçırılan 4 yaşındaki Ece'ye kavuşmak istediğini anlattı. Kızına kavuşmanın hayalini canlı yayında dile getiren İlkar, gözyaşlarına hakim olmadı. Tam 3 kez icra yoluyla kızına kavuşmak istediğini belirten İlkar, tüm denemelerinde sonuç alamadığını belirtti. 

 

 

DOLABIN İÇERİSİNDE BULUNDU

Anne Meltem İlkar'ın sessiz çığlığına umut olan Esra Erol ekibi ve program avukatı Ankara'da bulunan küçük Ece'yi annesine teslim etmek için yola çıktı. 4.5G bağlantısıyla çocuğu almak isteyen kolluk kuvvetleri ile birlikte Esra Erol ekibi, çocuğu almak için mücadele vermesine rağmen küçük Ece'nin babası ve ailesi kapıyı açamamak için direndi. Çilingirin gelmesiyle açılan kapının ardından küçük Ece babası tarafından dolabın içinde saklanmış halde bulundu. Kolluk kuvvetleriyle birlikte Esra Erol ekibine teslim edilen küçük Ece, dakikalar boyunca annesiyle hasret giderdi.

YORUMLAR 7
  • FARKINDA MISINIZ? 5 yıl önce Şikayet Et
    Şımarık sorumsuz bir nesil, kendilerini aşan bir gösterişle evleniyorlar, sonra da çocuklarının geleceğini, hayatını hiçe sayıp aynı şımarıklıkla boşanıyor ve bir mal paylaşımı yapar gibi çocuklarını paylaşmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani Bir Yıl yemeden içmeden Dolapdamı kalmış?. :))
    Cevapla
  • Adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    4 yaşındaki çocuğu annesinden kaçıran, yetmezmiş gibi birde utanmadan çocuğu dolapta saklayan O baba müsvedde sinden çocuk derhal alınmalı, anneye teslim edilmeli..
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    acilen televizyonlardaki dizilerin kaldırılması gerekiyor.
    Cevapla
  • edıms 5 yıl önce Şikayet Et
    İcra yoluyla alanları görmüştük.çocuk babasından ayrılmak istememişti ve türkiye buna üzülmüştü.burdada diyorji 3 defa icra yoluyla kavuşamamış,yorum sizin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki