Öğrencinin öldüğü ilçede bir evden 20 köpek çıktı!

Kayseri'de sokak köpeklerinin saldırısı sonucu 14 yaşındaki lise öğrencisinin hayatını kaybettiği Hacılar ilçesinde, belediye ekipleri bir eve baskın düzenleyerek 20 köpeği barınağa götürdü.

Öğrencinin öldüğü ilçede bir evden 20 köpek çıktı!
Öğrencinin öldüğü ilçede bir evden 20 köpek çıktı!
GİRİŞ 05.01.2019 20:13 GÜNCELLEME 05.01.2019 20:14
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

İlçeye bağlı Akdam Mahallesi'nde sokak köpeklerinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Mehmet Özer'in cenaze töreninin ardından belediye ekipleri, köpek beslediği öğrenilen A.T'nin evine baskın düzenledi.

 

 

EVDEN ALINAN 20 KÖPEK HAYVAN BARINMA MERKEZİ'NE GÖTÜRÜLDÜ

Polis ekipleri eşliğinde yapılan baskında, bahçede ve evde bulunan yaklaşık 20 köpek, görevliler tarafından alınarak kamyonete yüklendi.

 

 

Köpekler, Hayvan Barınma Merkezi'ne götürüldü.

"CEBİMDE TORPİL TAŞIYORUM"

Olayın yaşandığı mahallede oturan Ercan Aslı, köpek saldırılarına cebinde taşıdığı torpil ile önlem aldığını belirterek, şunları söyledi;

"Çocuklarımız akşamları korkudan uyuyamıyor. Defalarca video çekip atmamıza rağmen bizi duyan olmadı. Her seferinde 'Hayvan hakları' dediler. Arkamda bulunan evden 20'ye yakın köpek çıktı. Köpekleri besledikleri için köpekler mahalleden gitmiyor. Devamlı köpek sayısı artıyor. Biz şikayetçi olduk ama 'Siz karışamazsınız' cevabını aldık. Gidip belediyeye şikayet ettik ama oradan da bize herhangi bir dönüş olmadı. Bu yoldan ben de her gün gelip geçiyorum ve her geçtiğimde köpek saldırısına uğruyorum. Cebimde torpil taşıyorum. Akşamları buradan geçerken torpil atmadan geçemiyorum."

Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören 9. sınıf öğrencileri Mehmet Özer ve Ali Tuğrul, dün, Akdam Mahallesi'nde sokak köpeklerinin saldırısına uğramış, öğrencilerden Özer olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Özer'in cenazesi bugün öğle vakti kılınan namazın ardından toprağa verilmişti.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 114
  • Gff 5 yıl önce Şikayet Et
    5199 hayvanlari koruma yasasi aynen bu șekilde. Belediye sokak köpeklerini toplar așisini yapar kısırlaștirir ve tekrardan aynı aldigi Mahalleye götürür ve oraya birakir, Barinaklarda sadece yarali sokak köpekleri tedavi amaçli bakilir ,iyileștimi onlarda tekrardan sokağa saliverilir. Buradan boșuna kimse belediyeye bildirin diye feryad figan etmesin "5199 sayili kanuna göre belediyelerin elleri bağli. Ama vatandașlarimizin bu saçma sapan yasadan haberleri Maalesef yok. Bu saçma yasa medeni toplumlarda ORTA ÇAĞIN vahși dönemlerinde bile olmamiștir. Lütfen buradan yetkililere sesleniyoruz bu rezil kepaze yasayi kaldiralim o parti bu parti çıkardı demeden
    Cevapla
  • yazik 5 yıl önce Şikayet Et
    Diyarbaakirda bir coban cita saldirisina uğradi adam citayi oldurdu diye adama ceza kestiler hata bir profusur cikti niye oldurdun keske bana saldirsay dedi uzaktan laf salamak kolay insanlarin cani bu kadar ucuz mu hayvan severler kendi cocuğunuzu parcalasa yine severmiydinz bir tane bile. Sokak hayvani birakilmamali sokaKta
    Cevapla
  • ????? 5 yıl önce Şikayet Et
    Diyarbakirda "çita,,???????
    Cevapla
  • No:Yalan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi len orada çitanin ne iși var
    Cevapla
  • Dede 5 yıl önce Şikayet Et
    Diyarbakirda çita ne arasin afrikami orasi be Teyzem
    Cevapla
  • Sevgi 5 yıl önce Şikayet Et
    Burada tek suçlu olan biri varsa o da belediyedir
    Cevapla
  • Haydar 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hakları na ne olacak. Çocuk haklarına ne olacak. O haycan hakları diyenler ufacık hayvanları nı evlerde besliyorlar. Onlar saldırsa ne olacak . Ama dışardaki ler öyle değil. Saldırgan hele üçü beşi bir araya geldimi ısırığı yediniz. Bu hayvan severleri şu köpek barınaklarına bir iki dakika koyun yeter . Hemen doğru yolu bulurlar
    Cevapla
  • onrat38 5 yıl önce Şikayet Et
    o hayvanlar gökten inmedi bir hevesle alıyoruz sonra sokaka salıyoruz sonrada yetkililer çözüm bulsun diyoruz çözümü alınan hayvanlar birilerinin üstüne kayıtlanacak onu sokaga salıveren cezasını çekecek .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi