Kızılay harekete geçti! İlik donörü kampanyası

Güvenli kan temini konusundaki başarısını ilik nakli ve kök hücre tedavisi alanına da taşıyan Türk Kızılayı, Kırşehir Belediyesi ile birlikte ilik donörü kampanyası başlattı.

Kızılay harekete geçti! İlik donörü kampanyası
Kızılay harekete geçti! İlik donörü kampanyası
GİRİŞ 07.01.2019 13:13 GÜNCELLEME 07.01.2019 13:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde bugün başlayacak kampanya çerçevesinde açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ''Gönüllü ilik vericisi olma konusunda insanları teşvik edecek kampanyalar düzenlemeliyiz, bu konudaki bilinci arttırmalıyız. Bir insan bin hayattır. Bir kişiyken bin kişi olmak için ilik donörü kampanyamıza herkesin katılmasını, destek vermesini istiyoruz'' dedi. 

 

 

''Yardımsever olmak kanımızda var'' diyen Başkan Bahçeci, ''Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Kan, herkesin her zaman ihtiyacıdır. Düzenli kan bağışı yapalım, zor anlarda ihtiyaç sahiplerinin yanında olalım'' dedi.

YORUMLAR 1
  • Adem BAYIR 5 yıl önce Şikayet Et
    Kızılay denetlenmeli kan bağışçılarına kanınızda mikrop var kan veremessiniz deniliyor.Diğer hastanelerde yapılan testlerde bahsedilen değerlerin kan vermekte sakınca olmayacağı söylendi.Kızılayı aradığımızda yapılacak birşeyin olmadığı söylendi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar