İzmir'in Aliağa ilçesinde düzenlenen operasyonda, Hakkari Çukurca İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı B.Ö. ve Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) istifa eden bir uzman çavuşun da aralarında yer aldığı 10 zanlı gözaltına alındı, yaklaşık 400 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. 

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları tespit edilenlere yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aliağa'da bir tatil köyündeki villaya operasyon düzenledi.

Evde kokuya duyarlı dedektör köpeklerin de katılımıyla yapılan aramada, yaklaşık 400 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Ekipler, olayla bağlantısı bulunduğu iddia edilen Hakkari Çukurca İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı B.Ö. ve TSK'dan istifa eden uzman çavuş M.Ç. ile A.Ç, T.K, S.Ç, M.F.Ç, Suriye vatandaşları A.M, H.A, A.A. ve İ.B'yi gözaltına aldı.
Soruşturma kapsamında bir firarinin arandığı, şüphelilerin ev ve işyerlerindeki aramanın sürdüğü bildirildi.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyete götürüldü.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Dürüst 10.01.2019 13:29
    Devletin size verdiği bu kutsal görevi kötüye kulandınız beyler yazıklar olsun size ayıptır ayıp
  • kafkasyalı 10.01.2019 12:33
    Haram tatlıdır diye kuran-ı kerimde geçer.İnsan bu dünyaya imtahana tabi tutulmak üzere gönderilmiş şerefli mahluktur.Hatta bütün canlıların onun sorumluluğundadır.Aç gözü ancak toprak doyurur der atalarımız
  • Safa 10.01.2019 09:45
    Gözünü illa harama dikersen sonun böyle olur. Devlet her türlü maaşı veriyor bu hırs neden?
  • abdullah 10.01.2019 09:39
    devletin sana yatırım yapmış fazlasıyla maaş vermiş ama doymamışsın
  • CengiZ 10.01.2019 09:39
    Çürükler için ve çözülmemiş zor vakalar için FBI dengi çok özel bir birim oluşturulmalı. Diğer yandan güvenlik güçlerinin moralini yükseltecek sosyal kampanyalar artırılmalı.
Daha fazla yorum görüntüle