Erdoğan talimat vermişti! Ücretsiz dağıtıldı

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda, kentin farklı noktalarda 200 bin bez torba dağıtımı yaptı.

GİRİŞ 12.01.2019 09:16 GÜNCELLEME 12.01.2019 11:43
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Mardin Büyükşehir Belediyesi "Mardinmasa" ekiplerince "Sıfır Atık Projesi" kapsamında bir alışveriş merkezinde ve kentin farklı noktalarda 200 bin bez torba dağıtımı başladı.

 

 

 

ERDOĞAN TALİMAT VERDİ, BELEDİYE HAREKETE GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Teşkilatı ile yaptığı toplantıda milyonlarca bez torba ve file hazırladıklarını, promosyon olarak dağıtacaklarını söylemesinin ardından Mardin'de İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Büyükşehir Belediyesine bağlı Mardinmasa ekipleri alışveriş merkezinde önceden hazırladıkları bez torba dağıtımını gerçekleştirdi.

 

 

200 BİN BEZ ÇANTA DAĞITILDI

Mardin Büyükşehir Belediyesi "Mardinmasa" ekiplerince "Sıfır Atık Projesi" kapsamında Mardin'de bir alışveriş merkezinde ve kentin farklı noktalarda 200 bin bez torba dağıtımı başladı. "Mardinmasa" ekiplerince 1 Ocak tarihinden itibaren ücretli olan tek kullanımlık plastik poşetlerin yerine vatandaşların alışverişlerinde uzun süre kullanılabileceği bez alışveriş çantasına vatandaşların ilgisi yoğun oldu. 

YORUMLAR 22
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Marketten bugün sırf poşet almamak için taşıyabileceğim kadar ürün aldım. Poşet verselerdi kesin abur cuburda alırdım. Markette daha cok kar ederdi. Ücretsiz bir çözüm bulmazlarsa marketler zarar edecek bu poşet işinden.
    Cevapla
  • parasuz adam 5 yıl önce Şikayet Et
    bu pilastik torbayi kaldiriyosun mademki bari onceden secenek sunsaydin yerine kagit torba alirsan ucretsiz yada pilastik torba alirsan ucretli olmaliydi yani bir altarnatif sunulmali.....
    Cevapla
  • BİZ 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kimsenin aklına gelmez
    Cevapla
  • Akil 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunların hiçbiri mi görevinin gereğini bilmez. Illa ki baskanimiz mi. Söyleyecek herseyi
    Cevapla
  • tunahan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Valim Mustafa YAMAN farkı !! Gittiği her yerde unutulmaz eserler bırakan vatan millet sevdalısı bir vali Allah yar ve yardımcısı olsun ..
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Giyim kuşamda iç ve dış maddi ve manevi olarak kafirlere zerre kadar meyletmeyelim kıymetli müslümanlar
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı