Pompalı tüfekle ateş etmek isteyen adam, nişan aldıktan sonra tetiğe bastı.Tetiğe basmasıyla birlikte tüfek adamın elinde paramparça oldu. 

Giresun’da bir köyde çekildiği sanılan sosyal medya görüntüsünde adam eline aldığı tüfekle ateş etmek için nişan alarak tetiğe basıyor. Tüfeğin ateşlenmesinin ardından ise tüfeğin namlusu sol eliyle kavradığı kısımdan parçalara ayrılıyor. Tüfeğin ortadan ikiye ayrılmasıyla şaşkına dönen adam ise sırtını dönerek kaçıyor. Yaşanan o anlar ise saniye saniye cep telefonuyla görüntüleniyor. Sosyal medyada yer alan bu görüntüler ise izleyenleri gülümsetiyor. 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • HKN 13.01.2019 04:12
    Bu ne dandik bir silah, bunda montaj hatasi var veye civatasi sakat, dua etsin,, yarasiz atlatmis, daha fenasi da olabilirdi, göz, elmacikkemigi , el kol...
  • :))) 12.01.2019 23:30
    pompalı değil bir kere o. çok eski model bir tek kırma tüfek. ayrıca patlamıyor, namluyu kundağa tutan yerden ayrılıyor. orayı tutan vida da sorun olmalı. yoksa namlu sağlam kalmış. namlu patlasa ki ucu tıkanması lazım. adam yaralanırdı.
  • Odabaşı 12.01.2019 19:07
    Acemi Bulgar askeri gibi vermişler dandik silahı dua etsin elini kolunu dağıtmamış
  • zafergülten 12.01.2019 19:02
    avcılık beddualı iştir,Allah bu kulunu ihtar etmiş...hani bir hikaye vardır,eski bir harabede oturan adam Allah a hergün evim yıkılacağı zaman haber ver diye dua edermiş,ve bir gün ev yıkılıp adam canını zor kurtarmış,Allah a sitem edip,hani haber verecektin bana demiş. gaipten bir ses--ey kulum ben evin duvarlarını çatlatarak,döşemeleri çökerterek,evi fırtınalarda gıcırtadarak sana hep haber verdim demiş. avcınınkide o hikaye gibi--kulum avcılığı bırakmasan ,silahı elinden düşürmessen daha kötüsünü başına getiririm gibi bir ihtar.
  • ... 12.01.2019 16:55
    Şaka silahı gibi
Daha fazla yorum görüntüle