Ciğ köfte zincirinin sahibi FETÖ'den tutuklandı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "büyük bölge mütevellisi" olduğu iddiasıyla aranan ve sahte kimlikle yakalanan, bir çiğ köfte markasının hissedarlarından iş adamı Murat Sivrikaya tutuklandı.

GİRİŞ 14.01.2019 17:25 GÜNCELLEME 14.01.2019 17:31
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Murat Sivrikaya, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

Cumhuriyet savcının sorgusundan sonra nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartılan Sivrikaya, "Silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçlamasıyla tutuklandı.

FETÖ'nün "büyük bölge mütevellisi" olduğu iddiasıyla aranan iş adamı Murat Sivrikaya, 11 Ocak'ta İzmir'de düzenlenen operasyonda sahte kimlikle yakalanmıştı.

 

 

İstanbul merkezli kurulan, Türkiye genelinde bin 100 şubesi bulunan bir çiğ köfte firmasının hissedarlarından biri olan Sivrikaya'nın, örgütle iltisakı nedeniyle KHK ile kapatılan İzmir İşadamları Derneğinin yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini yürüttüğü öğrenilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 46
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüzbin şube açıyorlar ve yeni haberimiz oldu. oldu olacak her mahalleye açsınlar
    Cevapla
  • hayri 5 yıl önce Şikayet Et
    komagene
    Cevapla
  • musaa 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdi anlaşıldı geçen sene neden bedava bayilik verdiği. kimsenin haberi yokken bizim fetöden atılan akraba bedava bayilik almıştı, şimdi para basıyor
    Cevapla
  • Serdengeçti 5 yıl önce Şikayet Et
    16 temmuz 2016 da bu hainlerin protesto edildiği cadde üzerindeki Komagene, Güllüoğlu,nt kırtasiye ve bazı işyerlerinin camlarında aynı matbaadan çıkmış küçük Türk bayrakları yapıştırılmıştı,sözde tepki çekmemeleri için.
    Cevapla
  • malkoçoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    O markayı neden ifşa etmiyorsunuz?markayı yazında bu hainleri herkes tanısın bilsin ciğersizlerin kimse ürünlerini almasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!