Ahde Vefa Platformu'na vefa yemeği

AK Parti seçim şarkılarının söz ve bestekarı Ali Sinanoğlu'dan 'Ahde Vefa Platformu'na bir vefa yemeği verildi.

Ahde Vefa Platformu'na vefa yemeği
Ahde Vefa Platformu'na vefa yemeği
GİRİŞ 16.01.2019 11:14 GÜNCELLEME 16.01.2019 11:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin önde gelen ailelerine yönelik ziyaretleri ile, kısa sürede büyük ses getirerek Türkiye’nin önde gelen STK’ları arasına giren “Ahde Vefa Platformu” hızla büyümeye devam ediyor.

 

 

Programa Platform Başkanı Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nuran Kırlak, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcısı 2.Abdülhamid Han'ın torunu Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Ünlü Tarihçi Yazar Şafak Tunç,  Yenimetropol Gazetesi İmtiyaz sahibi Mahmut Boydak ve Siyasi danışman Taner Akkuş katılım sağladı.

Ziyarette Osmanoğlu; ''gönüllülük anlanında sürdürülebilir projeleri ile gündeme gelen ve toplumsal hizmete destek veren, kıymetli kardeşimiz Taner bey imzalı bu platformun yanında olmak önemli. Bu nedenle tüm programlarına katılmaya özen gösteriyoruz. Bu vesileyle de ülkede sevilen Sinanoğlu ailesinin bu güzel yemekte misafir ettiği için çok teşekkür ederim'' dedi.

 

 

Ali Sinanoğlu; ''kardeşimiz Taner beyin geliştirdiği Ahde Vefa Platformu projesi, ülkemiz toplumunun ihtiyaç ve özlem duyduğu duyguları taşımakta. Bireysel ve ikili ilişkileri sürdürmenin temeli ahde vefa dan geçer. Bu örnek ile bir ahde vefa da Sinanoğlu ailesi olarak bizde destek vermek istedik. Bu nedenle davetimi kırmayıp gelen başta Başkan Nuran Kırlak olmak üzere tüm dostlarıma çok teşekkür ederim'' dedi.

Başkan Nuran Kırlak, ''Ahde Vefa olarak yola çıktık ama, tarafımıza da vefa gösterilerek böyle bir geceyi tertiplenmesi bize şeref verdi. Bu vesile ile başta Sinanoğlu ailesine, şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu'na, Tarihçi Şafak Tunç hocamıza, danışmanımız Taner Akkuş'a ve tüm katılım sağlayan dostlarımıza teşekkür'' ederim dedi.

YORUMLAR 1
  • Bilal 5 yıl önce Şikayet Et
    Hanedan için temsili bir teşkilat kurulmalı onlar da aralarında birini seçsinler bize bu toprakları yurt yapan ecdadın emanetlerine sahip çıkmak ahlaki ve vicdani bir vazifedir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...