TSK'da kripto operasyonu: 72 gözaltı

İzmir'de, FETÖ'nün TSK'daki kripto yapılanmasına yönelik soruşturmada 72 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi.

TSK'da kripto operasyonu: 72 gözaltı
TSK'da kripto operasyonu: 72 gözaltı
GİRİŞ 18.01.2019 10:46 GÜNCELLEME 18.01.2019 10:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) kripto yapılanmasına yönelik soruşturmada 72 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, örgütün TSK içerisindeki kripto yapılanmasına yönelik ardışık aramalarda tespit edilen, aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 72 zanlı hakkında gözaltı işlemi başlatıldı. 

Operasyon devam ediyor. 

 

YORUMLAR 2
  • servet 5 yıl önce Şikayet Et
    2. darbe dendi devletin ve milletin 2/3 oraninda polisi açığa alındı emniyet boşaltıldı. 1/3 oraninda fetöcüler arasina kariştırıldı. bunu kimler yaptı kripto fetöcüler. daha önce isimler fişlediler. hainler başarılı olsa idi bu fislenenler basta gidecekti. ya ölüm ya da ceza evine. devlet bunun farkina vardi. ama bu arada çok kişiyi küstürdüler. hainlere kriptolara merhamet yok kardeşim. artik devletimiz emin adımlarla yürüyor. kimsenin yaptığı yanına kalmıyor kalmayacakta. halen bu yapı var ama bitecek inşallah
    Cevapla
  • O Dr. 5 yıl önce Şikayet Et
    İzmir'de ha? Hayret. İzmir Bozyaka'da 7BİN hastaya son kullnma tarihi geçmiş ve kanserojen hale gelmiş ya da kaynağı belirsiz radyoaktif ilaç enjekte edip, devleti 350BİN TL dolandıran, sonra da olayı rapor eden doktora KINAMA cezası veren YAPI hakkında 3 senedir ceza alan yok?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!