Denizli’de birbirine giren liseliler, birbirlerini yere yatırarak kavga etti. Yumrukların ve tekmelerin havada uçtuğu kavgada bir liseli elindeki köpeği diğerlerinin üzerine saldı. Kavga anı bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. 

Olay, Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi’nde bulunan Hasan Gönüllü Parkı’nda meydana geldi. Liseli oldukları tahmin edilen yaklaşık 30 genç arasında kavga çıktı. Kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuşurken liseli kavgası, parkın yan tarafında bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde, elinde köpek bulunan bir gencin de kavga sırasında köpeğini diğerlerinin üzerine saldığı da görüldü. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polisi gören gençler koşarak parktan kaçtı. 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Erol/antalya 21.01.2019 09:22
    Nedir bu insanlarda öfke seli, sabır ya rab sabır
  • Ali29 21.01.2019 08:45
    Hepsini toplayın kara eşek sudan gelene kadar sopa sallayın, anne balarından terbiye almamış, okuldan nasibini almamış genç züppe takımları. Şunlardan gelecek nesil olacak da gün göreceğiz. Şunlara neyi emanet edeceksin.
  • Kaan 21.01.2019 01:02
    hayvanına ağız kafesi takmayan hayvanlar
  • enes 21.01.2019 00:09
    işte yeni Türkiye. öğrenciler öğretmenden değil öğretmenler öğrenciden korkuyor. saygısız kuralsız ve cahil bir gençlik yetişti. Sınıflar 60 kişilik olsaydı ama düzgün bir gençlik yetişmiş olsaydı
  • osmanlı torunu 20.01.2019 20:39
    okulda herşeyi serbest bırakırsanız olacagı bu zaten öğrenci ilk önce disiplinli yetişmek zorunda okulda şimdi bakıyorsun kıyafetten tutun ne oldukları bile belli değil öğrenci sıradan birimi saçlar desen aynı öğrencimi soytarımı bellli değil bir öğrenci cıkıp öğretmenine cok seksisin diyebiliyorsa vay halimize öğretmenin cevabı tşk ederim diyor okullar okullukdan cıktı bizim dönemimizde öğretmen döverdi ama büyüklere karşı saygılı büyürdü şimdi birine birşey demeye gelmiyor okulu basıyorlar bunların tek sebebi rahat olmaları
Daha fazla yorum görüntüle