İbretlik olay! Sözde yönetici uygunsuz şekilde yakalanınca...

PKK terör örgütünden kaçarak teslim olan 'Hogir' kod adlı terörist ifadesinde, örgütün sözde yöneticisini başka bir teröristle uygunsuz halde yakalayan 'Cihan' kod adlı teröristin kurşunlanarak infaz edildiğini söyledi.

İbretlik olay! Sözde yönetici uygunsuz şekilde yakalanınca...
İbretlik olay! Sözde yönetici uygunsuz şekilde yakalanınca...
GİRİŞ 22.01.2019 18:56 GÜNCELLEME 22.01.2019 18:58
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre; 'Hogir' kod adlı terörist ifadesinde, 14- 15 yaşlarındayken çocukluk arkadaşı 'Cihan' kod adlı teröristle örgüte katıldıklarını, aynı kampta eğitim aldıklarını söyledi.

 

 

"SÖZDE YÖNETİCİYİ BAŞKA BİR TERÖRİSTLE UYGUNSUZ HALDE YAKALADI"

Terörist, arkadaşı 'Cihan' kod adlı teröristin örgütün elebaşlarına hizmette kullanıldığını, grubun sözde yöneticisinin barınağına yemek götürmek amacıyla girdiğinde, onu başka bir teröristle uygunsuz halde yakaladığını söyledi.

 

 

"İŞKENCE ETTİKTEN SONRA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE KURŞUNA DİZDİLER"

'Hogir', bu durumdan kimseye bahsetmemesi yönünde ciddi baskı yapılan arkadaşının, 'ajan' olmakla suçlandığını ve örgüt mensupları tarafından dövüldüğünü, çeşitli işkencelere maruz kaldığını, sözde mahkemede infaz edilmesinin kararlaştırıldığını anlattı.

"KENDİ MEZARINI KAZDIRDILAR"

'Hogir', 'Cihan' kod adlı teröriste infazdan önce kendi mezarını kazdırdıklarını ve çocukluk arkadaşının gözleri önünde kurşuna dizildiğini söyledi.

"KORKTUM VE TESLİM OLDUM"

'Hogir', arkadaşının başına gelenlerin kendi başına da gelmesinden endişe duyarak teslim olduğunu belirtti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 43
  • CELAL 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu namussuz ve alçaklar her türlü naneyi yerler ama yinede namuslarini temizlemisler.!!!
    Cevapla
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki etek giymeleri yanlızca kamuflaj olmak için değilmiş.
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet elinizde silah maden arkadaşını katlediyorlar arkadaşını neden kurtarmadın lan vatan haini arkadaşına da hainlik yapmışsın ben olsam ölümüm pahasına arkadaşımı kurtarmak için her şey yapardım.
    Cevapla
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    15 yaşında pkk ya katılarak vatana ihanet etmiş başı sıkışınca da Türkiye Devletinin merhametli kollarına sığınmış oh ne alaaaa hadi lan yemezler
    Cevapla
  • leventk 5 yıl önce Şikayet Et
    Ama bu katılanlar, bu katillerin böyle vahşi olduğunu, merhametsiz olduğunu, menfaatleri peşinde gençleri kullandıkarını ve kafaları bozulduğunda acımadan da canlarına kıydığını , sayısız polis asker sivil katili olduğunu bilmiyor muydu. Ayrıca terör örgütüne katılan ve bu terörsitlerin, katillerin partisine , onca destek ve pozitif ayrımcılığa rağmen inadına oy verenlerin sosyolojisi araştırılmalı, müslümanım derken, nasıl olurda islam düşmanı , marksist bir partiye inadına oy verirlerken neyi amaçladıklarının ortaya konulması da gerekir.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu hanzolar çağın çok gerısındler devrim neyin devrimi dıyelımkı istedikleri oldu kim hangi ülke bunları muhatap alır ancak ortadoguda bir güney amerıka modeli oluruz onlar bile uyandlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı