Hastanede ortalık karıştı! Çok sayıda yaralı ve gözaltı var

Adıyaman'da, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde taşkınlık yapan hasta yakınları, kendilerine müdahale eden 4 güvenlik görevlisini yaraladı. Hastanenin güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde kavgaya karıştığı belirlenen 5 hasta yakını gözaltına alındı.

Hastanede ortalık karıştı! Çok sayıda yaralı ve gözaltı var
Hastanede ortalık karıştı! Çok sayıda yaralı ve gözaltı var
GİRİŞ 22.01.2019 21:16 GÜNCELLEME 22.01.2019 21:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. Acil servis girişinde iddiaya göre ziyaret saati dışında hastalarını görmek isteyen kişiler ile güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine çıkan arbedede güvenlik görevlileri B.Ö., M.M., Z.D. ve M.F.Ö. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından sonlandırılan kavganın ardından yaralılar hastanenin acil servisinde tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kavgaya karışan hasta yakınları F.D., M.D., K.Ç., G.Ç. ve E.Ç. ise polis tarafından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KAVGA GÜVENLİK KAMERASINDA

Kavga anı ise hastanenin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde hasta yakınları ile güvenlik görevlilerinin tartışması ve sonrasında yaşanan kavga yer aldı.

Polisin olayla olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

YORUMLAR 10
  • rüknettin 5 yıl önce Şikayet Et
    son yıllarda gelişmeye yönelen ADIYAMAN iline bu yakışmıyor.adıyaman halkı uysaldır kavgacı degıl.ne oluyor bu insanlara
    Cevapla
  • necdet 5 yıl önce Şikayet Et
    bu olayların cehaletle mehaletle ilgisi yok. Ceza, korku kalmadı insanlarda. Azdı millet. Polise bile saygı göstermiyoruz ki, kimden hangi otoritereden korkalım
    Cevapla
  • HATİCE 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadas hastanelerde doktorundan caycısına guvenlıklerden copcusune hepsınde ayrı bır hava artıslık var
    Cevapla
  • vefasız 5 yıl önce Şikayet Et
    Para için doktorluk yapan adamlarla bu kadar doğru bilgi vermezler hasta yakınını insan yerine koymaz.Acı üzüntü bilmezler. Devlet hemen koruma kanunu çıkarır. Kadınları korudu ya...!!!!
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    Cahil sürüsü.. Adam olmaz bunlar vallahi olmaz billahi Olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi