PTT merkezindeki koli patladı! Yaralılar var...

Konya’da PTT merkezinde bir kolide patlama meydana geldiği ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda 2 kişinin yaralandığı bildirildi

GİRİŞ 24.01.2019 09:41 GÜNCELLEME 24.01.2019 10:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Konya'da  PTT'nin kargo bölümünde jandarmaya ait olduğu belirtilen bir kargo paketinin patlaması sonucu 2 kişi yaralandı. 

DHA'nın haberine göre olay, bugün saat 09.10 sıralarında PTT Mevlana Posta İletişim Merkezi'nde meydana geldi. Jandarmaya teslim edilmek üzere kargo bölümüne gelen ve içinde mühimmat olduğu belirtilen pakette belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamada 2 çalışan yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Patlama sonucu kargo bölümünde hafif hasar oluştu. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

 

 

YORUMLAR 3
  • KONYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun
    Cevapla
  • Momedo 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu işte 1 iş var. Askeriye ne zamandan beri mühimmatını kargoyla taşımışki. Askeriyede askerlere gelen posta veya normal gıda giyim harici herşey askeriyenin kendi lojistiğinden halledilir.
    Cevapla
  • mustafa ayçiçek 5 yıl önce Şikayet Et
    olayda bir şey yok kargoda ki güç kaynağı patlamış yanındaki parfümler alev almış Allah'a şükür daha büyük bir tehlike yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?