Kadıköy'de buz gibi suya atlayıp genç kızı kurtardı

Kadıköy'de denize düşen genç kızı bir çevik kuvvet polisi buz gibi suya atlayarak kurtardı. Denizde yaşanan can pazarı kameralarca saniye saniye kaydedildi.

GİRİŞ 24.01.2019 10:09 GÜNCELLEME 24.01.2019 10:47
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay Kadıköy İskele'de önceki gün meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenden denize düşen 16 yaşlarındaki genç kızı fark eden bir çevik kuvvet polisi hemen buz gibi denize atladı. Vatandaşların can simidi attığı çevik kuvvet polisi genç kızı yüzerek kıyıya kadar getirdi.

 

 

Bu sırada karada bulunan polisler polise demir bir sopa uzatarak kıyıya çıkması için yardım etti. Genç kız hastaneye kaldırılırken, denizde yaşanan can pazarı kameraya yansıdı. Görüntülerde çevik kuvvet polisi yüzerek kızın yanına gidiyor. Ardından genç kızı can simidi ile kıyıya getiriyor. Kızın bilincinin kapalı olduğu görülürken, diğer polisler demir bir sopa uzatıp polise yardım ediyor.

Görgü şahitleri ise, "Kız beş dakika suda kaldı. Onu gören çevik kuvvet polisi hemen denize atladı. Kızı kurtardı. Büyük korku yaşadık" dedi.

 

 

YORUMLAR 8
  • Ali VELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun Polisimize
    Cevapla
  • adil öner 5 yıl önce Şikayet Et
    o aslan polisimizi alnından öperim koç larımız bizim.ALLAH CC GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİ HAVADA KARADA DENİZDE HER YERDE MUAFFAK EYLESİN.AMİNNNN
    Cevapla
  • İzmirli. 5 yıl önce Şikayet Et
    Polis görevini yapmış ama yine de takdir görmesi gerekir. Orada olayı seyredip, "korktuk" diyenlere de yeni kanuna uygun olarak ceza verilmesi gerekir. Bir insan hayatının kurtulması için çalışmak lütuf değil, insanlığın en alt gereklerindendir.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    varolasın fedakar kardeşim. Allahta senin ve sevdiklerinin ömrünw hayırlı ömürler katsın
    Cevapla
  • ümit☆korku 5 yıl önce Şikayet Et
    hem çevik hem kuvvetli maşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?