Canlı yayına çıkan kişi, kendini ele verdi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, 1990 yılında cinayetten tutuklandıktan sonra şartlı tahliye ile serbest bırakılan K.D., ardından birçok suça karıştı. Bir televizyon kanalında canlı yayınlanan programa çıkarak kızının kaybolduğunu ileri süren K.D., yakalandı.

Canlı yayına çıkan kişi, kendini ele verdi
Canlı yayına çıkan kişi, kendini ele verdi
GİRİŞ 24.01.2019 19:50 GÜNCELLEME 24.01.2019 19:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1990 yılında 17 yaşındaki bir çocuğu öldüren K.D., o tarihte tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6 yıl cezaevinde kaldıktan sonra şartlı tahliye ile serbest bırakılan K.D., serbest kaldıktan sonra da suç işledi. Bıçaklama, hırsızlık, yağma, gasp gibi bi çok suça karışan K.D., kızının kaybolduğunu iddia ederek özel bir televizyon kanalında yayınlanan programa katıldı.

EŞKALİ TELEVİZYON PROGRAMINDAN TESPİT EDİLDİ

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, televizyon programının ekran görüntülerinden K.D.'nin eşkalini tespit etti.

Daha sonra sosyal medyada ve Gebze ilçesinde araştırma yapan ekipler, K.D.'nin Gebze Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evini tespit ederek operasyon düzenledi.

Şartlı tahliye edildikten sonra işlediği suçlardan dolayı tahliye kararı bozulan K.D., emniyetteki işlemlerinin ardından cinayet suçundan dolayı kalan 15 yıl 3 ay 21 günlük cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi. K.D.'nin şartlı tahliyenin ardından işlediği suçlarla ilgili açılacak davalardan ise ayrıca ceza alması bekleniyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • yakup 5 yıl önce Şikayet Et
    ADDDDDDDAAAAAALEEEETTTTTTT 17 YAŞINDA ÇOCUK ÖLDÜR 6 SENE YAT ÇIK BU NASIL BİR ŞEY BENCE HAK KONUSU GÖZETİLİP KISAS UYGULANMALI SONUÇTA konuyu yaşayan iki kişi biliyor
    Cevapla
  • kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    6 yıl cezaevinde kaldıktan sonra şartlı tahliye ile serbest bırakılan K.D., serbest kaldıktan sonra da suç işledi. Suçlular dışarda cirit atıyor. Yakalanamıyorlar, yakalansalar da ceza almıyorlar. İlginç bir ülkede yaşıyoruz
    Cevapla
  • kafkas 5 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl adalet 17 yaşında bir çocuğu öldürüyor 6 yıl yatıp şartlı tahliye ile çıkıyor...biran önce gerçek adalete Allah c.c adaletine dönmeliyiz...bir hayat bu kadar ucuz olmamalı....KISAS...
    Cevapla
  • kaan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl bir şey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak