11'i pilot 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı!

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki FETÖ operasyonunda 11'i pilot 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

11'i pilot 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı!
11'i pilot 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı!
GİRİŞ 01.02.2019 09:38 GÜNCELLEME 01.02.2019 11:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki asker şahıslardan FETÖ'nün mahrem imamlar ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı, ankesörlü, kontörlü büfe telefonlarından periyodik arama sistemiyle haberleştikleri ve FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen 3 albay, 2 yarbay, 4 yüzbaşı, 5 üsteğmen olmak üzere toplam 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

 

 

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında bu soruşturma nedeniyle geçici görevden uzaklaştırma tedbiri uygulandı. Şüphelilerden 11’inin pilot olduğu, gözaltı işlemlerinin Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce devam ettiği bildirildi. 

YORUMLAR 1
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye dünya nın pilot eğitim merkezi olmalı. Önce yakınlar sonra uzağa doğru. Bunu iki veya üç dost ülke ile beraber hemen bugün başlayıp yapmalı inşaAllah. Hava deniz kara hepsi bizden sorulacak inşaAllah. Rabbim cc Ümmeti Muhammed'in sav yolunu bahtını açık etsin inşaAllah. Cezası olan cezasını çeker! Yapacak bir şey yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler