Dünyaya böyle mesaj verdiler: Durmayacağız, kurtuluşları yok

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Irak sınırının sıfır noktasında komandolarla bir araya geldi. Akar burada yaptığı açıklamada, "Teröristlerin ve destekçilerinin hiçbir kurtuluşu yok. Bunlarla mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Bölgede hiçbir şekilde durmak yok" dedi.

GİRİŞ 02.02.2019 10:38 GÜNCELLEME 02.02.2019 11:47
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Irak sınırının sıfır noktasında komandolarla bir araya geldi.

 

 

Akar burada yaptığı açıklamada, "Teröristlerin ve destekçilerinin hiçbir kurtuluşu yok. Bunlarla mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Bölgede hiçbir şekilde durmak yok" dedi.

Bakan Akar, "Hem arazide operasyonel olarak hem de masada diplomasi olarak varlığımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • SİİRTLİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah Devletimize zeval vermesin.Güçlendirsin. İhanet ve uşaklık içinde olan piyonları kahretsin.Allah muvaffak ve Muzaffer edecektir.Halis niyet, Halis amel ve Halis sevgi olsun yeter.
    Cevapla
  • jetlii 5 yıl önce Şikayet Et
    Fırat ın doğusu olayı yılan hikayesine döndü. Keşke dahada geç kalmasak. Ya hiç girmeyelim yada bir an önce girelim. Kimden ne izni bekliyoruz günlerdir hatta aylardır.
    Cevapla
  • Fehmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlerin temizleneceğine inanıyorum. Ancak destekçilerin temizlenmesi mümkün görmüyorum. Vatandaşın desteğinden söz etmeyeceğim. Çünkü onlar küçük destecilerdir. Terörle birlikte yok olacaklardır. Ben TBMM çatısı altında görev yapan destekçilerden söz ediyorum. Onların söz ve eylemleri ile yaptıkları desteği normal vatandaş yapsa, ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılacak.
    Cevapla
  • fatih evci 5 yıl önce Şikayet Et
    Askerimizin görevi,daha önceleri emperyalist,terörist abd'nin emirlerini uygulayarak seçilmiş milli liderleri devirmek ve darbe yapmaktı.Pkk ile bizzat işbirliği yaparak karakollara baskın yaptırmaktı.Askerimiz,şimdi bizim milli askerimiz oldu.Bu saatten sonra yediği kaba pisleyenin sonu hüsran olur...
    Cevapla
  • aysu 5 yıl önce Şikayet Et
    Aslında zaman kaybediyoruz hemen fıratın doğusuna girmeliyiz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti