Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü binasına girmek isteyen şüphelinin, bacağından vurularak durdurulduğu bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önündeki nöbet kulübesine yaklaşan bir kişinin, üzerinde bomba olduğunu öne sürdüğü belirtildi.

Bunun üzerine şüphelinin, nöbetçiler tarafından havaya ateş açılarak durdurulmaya çalışıldığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Israrı üzerine şahıs bacağından vurularak etkisiz hale getirilmiştir. Yapılan ilk incelemede şahsın üzerinde herhangi bir patlayıcıya rastlanmamış olup, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Yapılan incelemelerde şahsın daha önce 15 defa psikiyatri kliniğine giriş yaptığı anlaşılmıştır. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır.'

Yorumlar 18 Yorum Var
  • adam 03.02.2019 16:23
    Polis gereğini yapmış. adı üstünde polis kolluk kuvveti dur diyorsa duracak. abuk sabuk insan hakkı yorumu yapmasın kimse .
  • Xye 03.02.2019 16:22
    Hey allahi‘im!!!!!
  • atmaca53 03.02.2019 16:02
    ayaktan değil polise tam yetki kafadan vurcan kim olursa olsun...
  • Vatandaş 03.02.2019 14:30
    Bazı yorumlarda İnşallah şüpheliyi ayağından vuran polis soruşturma geçirmez deniliyor, bıkıntı olmazsa bu yorumlar neden yapılsın. Bir an önce kanunlarda değişiklik yapılmalı ve polise bu gibi durumlarda ve can güvenliğini riski sokacak durumlarda tehlikeyi bertaraf etmek için daha fazla yetki verilmeli. Gelişmiş ülkelerde polisler bu tür durumlarda şüpheliyi etkisiz hale getirmek için kafasından vurur. Allah muhafaza gerçekten bomba olsaydı şüpheli yaralı halde kendini patlatırdı. Polisin kafasında acaba düşüncesi oluşmamalı, gereken neyse onu yapmalı.
  • Esso 03.02.2019 13:58
    Igi yapmış. Allah Mehmetçik lerimizi korusun.
Daha fazla yorum görüntüle