Ormanda genç kıza işkence görüntülerine soruşturma!

Antalya'da, 3'ü kız 5 kişi, iddiaya göre tartıştıkları kızı ormanlık alana götürüp darp etti. Görüntülerin basına yansıması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı inceleme başlattı.

GİRİŞ 03.02.2019 03:04 GÜNCELLEME 03.02.2019 17:05
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

Antalya'da, yaşları 15 ile 20 arasında değişen 3'ü kız 5 kişi, iddiaya göre tartıştıkları kızı ormanlık alana götürüp darp etti. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı soruşturma başlattı.

 

 

SAÇINDAN SÜRÜKLEYİP DAKİKALARCA TEKME TOKAT DÖVDÜLER

Olay, 30 Ocak Çarşamba günü Kepez ilçesi Mazı Dağı mevkiindeki ormanlık alanda meydana geldi. Yaşları 15 ile 20 arasında olan 3'ü kız 5 kişi, iddiaya göre bilinmeyen nedenle tartıştıkları genç kızı ormanlık alana götürüp darp etti.

PARASINI DA GASBETMEYE ÇALIŞTILAR

 

 

Saçından sürükleyip dakikalarca tekme-tokat genç kızı döven grup, ardından parasını da gasbetmeye çalıştı.

'ŞİKAYETÇİ OLURSAN AİLENE DE ZARAR VERİRİZ"

Ardından 5 kişi, genç kızı olayı kimseye anlatmaması ve şikayetçi olması halinde ailesine de zarar vermekle tehdit etti. Saldırganlar dakikalarca süren şiddet anlarını da cep telefonuyla kaydetti.

GÖZALTINA ALINDILAR

Görüntülerin basına yansımasının ardından Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, kimliklerini belirlediği 3'ü 18'den küçük 6 şüpheliyi, eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. Şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 145
  • metehan uymaz 5 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapanlar yaşlarına bakmaksızın çok çok ağır şekilde ceza almalı
    Cevapla
  • salih 5 yıl önce Şikayet Et
    bir köpeği bu kadar hırpalasalar kesin tutuklanırlardı.
    Cevapla
  • MİSAFİR 2 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür olaylara karışanlar cezalandırılmalı ve cezaları medyada ilan edilmeli, aksi taktirde bu olaylar çoğalır ve devlet otoritesine zarar verir.
    Cevapla
  • Muşlu 5 yıl önce Şikayet Et
    İzleyince sadece dua ettim keşke orda olsaydım diye hemde tek başıma çocuğun ailesine burdan seslenmek istiyorum kesinlikle davacı olun kesinlikle bu çocuğun psikolojisi ne olacak o travmayı atlatabilecekmi
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahü teala"kısasta sizin için hayat vardır" diyor. Onları ibret olsun diye meydanda saçlarından, (erkekleri demiyorum çünkü onlar erkek olsaydılar bir kıza öğle davranmazlardı). Asacaksın o kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi