Kızını uykuda öldüren baba ile ilgili yeni gelişme

Adana’nın Kozan ilçesinde gece geç saatlerde 18 yaşındaki kızını tüfekle vurarak öldürdüğü öne sürülen katil zanlısı baba çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kızını uykuda öldüren baba ile ilgili yeni gelişme
Kızını uykuda öldüren baba ile ilgili yeni gelişme
GİRİŞ 03.02.2019 06:43 GÜNCELLEME 03.02.2019 07:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adana’nın Kozan ilçesinde  Tavşantepe Mahallesi Hasan Sehlikoğlu Caddesi üzerindeki ikamette önceki gece geç saatlerde meydana gelen olayda Kadir Tatar adlı şahıs 18 yaşındaki kızı Tuğçe Tatar’ı tüfekle vurarak ölümüne neden olmuş kendisi de ilaç içerek intihara teşebbüs etmişti.

Katil zanlısı baba Kadir Tatar tedavisinin ve emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanma talebiyle Sulh Hukuk Mahkemesine sevk edildi. Katil zanlısı baba Tatar ifadesinin ardından çıkarıldığı Kozan Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından tutuklanarak Kozan Kapalı Cezaevine gönderildi.

"BİR BABA ÜZER Mİ EVLADINI"

Öldürülen Tuğçe Tatar’ın babasına Facebook adresinden yaptığı paylaşımlarla seslendiği ortaya çıkmıştı. Tuğçe Tatar’ın 21 Ocak’ta yaptığı 2 paylaşım şöyle;

"Bir baba üzer mi evladını, kırar mı? Gözünün içine baka baka yalan söyler mi bir baba? Hem de nasıl. Hem de tüm duygularını tek tek ezer bir baba. Ve ona rağmen ayakta kalmaya çalışırsın, onun gibi olmamaya çalışırsın, kendini parçalarsın belki bir şeyler yoluna girer diye. Ama hiçbir şey yoluna girmez. Ve baban varmış gibi hissetmezsin hiçbir zaman. Bir şeyler paylaşabileceğin bir baba figürün hiç olmaz. Hayatta en güzel ikililerden biridir baba-kız ilişkisi. Yaşamayanın içinde bir eksiklik oluşturan ve bunu tüm ömrünce hissedeceği bir şeydir bu. Bazıları için pembe bulutların üstüdür babalarıyla olan anıları bazıları için ise kara bulutlardır yağmurların yağdığı?"

YORUMLAR 1
  • vatandaşş 5 yıl önce Şikayet Et
    üzücü..canım babam sarılıp öpemedim seni utanirdim ama bazi sevgi sözcüklerin vardı içime işlerdi..hasta yatağında bizim icin hep çalişan o nasır tutmuş ellerin aklima geldikce kalbim parçalaniyor..özledim seni BABAM cok özledim cocuklarin garip kaldı arkandan ..bizden ayrıldin ama abim ve ablam şimdi yaninda insallah..mekanınız cennet olsun ..resmini koydum telefon ekranina her actıgımda ruhunuz icin fatiha okuyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil