Uyuşturucudan bayılan genç: Polis misin, hamamcı mısın?

Antalya'da, kullandığı uyuşturucunun etkisiyle üst geçit altında baygın bulunan Cihan Ö. (22), yüzüne su dökerek, kendisini uyandıran polise "Ağabey, ne yapıyorsun? Polis misin, hamamcı mısın? Beni neden yıkıyorsun?" diye tepki gösterdi.

GİRİŞ 03.02.2019 13:23 GÜNCELLEME 03.02.2019 16:39
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, saat 11.30'da sıralarında, Muratpaşa ilçesi Gazi Bulvarı üzerindeki yaya üst geçidinin altında meydana geldi. Üst geçidin ayağı önünde hareketsiz yatan genci görenler, polise haber verdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen polis ekipleri, yerde yatan kişinin Cihan Ö. olduğunu belirledi. Cihan Ö.'nün ayak ucunda plastik su şişesi, çakmak ve sünger bulan polis, uyuşturucu kullandıktan sonra krize girdiğini tespit etti.

'AĞABEY POLİS MİSİN, HAMAMCI MISIN?'

Cihan Ö.'yü uyandırmak için uzun süre çaba harcayan polis memuru, ekip aracından getirdiği şişe içindeki suyu gencin yüzüne döktü. Bu sırada gözlerini açan Cihan Ö., eliyle yüzünü silerek, polise "Ağabey, ne yapıyorsun? Polis misin, hamamcı mısın? Beni neden yıkıyorsun?" dedi. Polis memurunun, uyanmasına yardımcı olmak için bu yola başvurduğunu söylemesinin ardından Cihan Ö., ayağa kalkarak, uzaklaşmak istedi. Polisin gitmesine izin vermemesine rağmen Cihan Ö., tedavi edilmek istemediğini belirtip, evine gideceğini söyledi. Cihan Ö., ara sokaklardan giderek, izini kaybettirdi.

 

 

YORUMLAR 11
  • önkonyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    atarlaniyor bide
    Cevapla
  • Hude 5 yıl önce Şikayet Et
    Dediğin ne demekse?
    Cevapla
  • Kurtbey 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunları bu hale getiren soysuz itleri idam edeceksin...
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 5 yıl önce Şikayet Et
    nereye gidiyoruz?bir bilen varmi?
    Cevapla
  • tetova-gostivar 5 yıl önce Şikayet Et
    yazık...
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Niye bırakıyor ki ? TAmam tedavi olmak istemeyebilir ama bu uyuşturucuyu ona kimin verdiğini öğrenmek oradaki polislerin görevidir. Bırakılması yanlış olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"