İşkenceci genç kızlarla ilgili yeni karar! İşte ilk ifadeleri!

Antalya'da tartıştıkları lise öğrencisi S.D.'yi (18) ormanlık alana götürüp darbeden 4'ü kız, 6 kişiden 3'ü tutuklanırken, 3 şüpheli ise adli kontrolle serbest kaldı.

GİRİŞ 04.02.2019 21:51 GÜNCELLEME 04.02.2019 21:52
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Kepez ilçesi Varsak Mazı Dağı ormanlık alanında 18 yaşındaki S.D.'nin darbedilmesiyle ilgili gözaltına alınan 18 yaşındaki A.S.K, 23 yaşındaki Y.K ve 21 yaşındaki C.Y, 'birden fazla kişi tarafından birlikte yağma', 'tehdit', 'hürriyeti yoksun kılma' ve 'yaralama' suçlarından Antalya Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

 

 

İLK İFADELER

Şüphelilerden A.S.K, ifadesinde, "Bana borcu vardı, onu istedim. Herhangi bir gasp amacım, yaralama amacım yoktu" dedi.Ü

 

 

"PARA İSTEMEDİM TEHDİT ETTİM"

S.D.'yi arkadaşıyla ilgili tehdit ettiğini belirten Y.K ise, "Para istemedim, gasbetmeye çalışmadım, tehdit ettim" dedi. C.Y. de "Ben kimseyi tehdit etmedim, para istemedim, ağacın dibinde bekliyordum, olayla ilgim yok." ifadelerini kullandı.

Mağdur ve şüphelilerin aynı mahalleden oldukları ve birbirlerini tanıdıkları belirtildi.

3'Ü TUTUKLANDI, 3'Ü ADLİ KONTROLLE SERBEST

Mahkeme A.S.K ve Y.K'yı 'birden fazla kişi tarafından birlikte yağma' suçundan tutuklarken, raporlu olduğu için Antalya'da bulunduğu anlaşılan asker C.Y'yi adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. C.Y, teslim olacağı birliğinde adli kontrol prosedürü çerçevesinde imza verecek.

Yaşları 18'den küçük olan diğer 3 şüphelinin de Çocuk Suçları Soruşturma Savcılığı'nda ifade işlemleri sona erdi. S.D.K. 'nitelikli yağma' suçundan tutuklanırken M.S. ve M.G. ise adli kontrolle serbest kaldı.

Antalya'da 4'ü kız 6 kişinin, ormanlık alana götürdükleri 18 yaşındaki S.D'yi darbettiklerine ilişkin cep telefonuyla çektikleri görüntüler basında yer almış, harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla şüpheliler gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR 96
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    6 kişi adam kaldırıyorlar, nasıl oluyor 3 kişi serbest kalıyor. Anlamak mümkün değil.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    ataturke kufretmedilerse sorun yok. ataturke kufredince 20 sene yiyorsun adam dovup bıcaklayınca bazen serbest bırakıyorlar bazende gostermelik bi ceza veriyorlar. adalet yok bu ulkede maalesef.
    Cevapla
  • Mnnn 5 yıl önce Şikayet Et
    Çete dizileri,haydutluk , boş beleş bir hayat.Liseler berbat halde ahlak yok birçok tanıdığım kızını aldı dışardan okutuyor.Okul zaman kaybı birbirlerine serserilik öğretiyorlar.
    Cevapla
  • vttn 5 yıl önce Şikayet Et
    hep serbes hep serbes ve sonuç birdaha suç işlerim arka kapıdanda çıkar giderim mantığı ve adale adalet adalet
    Cevapla
  • selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaptıkları yanlarına kar kalmamalı bu tür olaylarda, doğrusu çocuk istismarlarında gereken en ağır ceza verilmeli ve bundan sonra bu işlere cesaret edenlere ders olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı