Bir aileyi katleden damat mirası az bulup herkesi vurmuş

Gaziantep'te 3 kişiyi başlarından vurarak öldüren, 2 kişiyi de ağır yaralayan zanlının, kayınpederinin mirasından verilen 400 bin TL'yi beğenmediği öğrenildi.

GİRİŞ 05.02.2019 14:33 GÜNCELLEME 05.02.2019 15:44
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Gaziantep’te miras yüzünden Ertan Daşdelen tarafından silahla vurularak öldürülen Bayram Şahin (69), Özden Şahin (60) ve Dilek Çakmak (36) öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde defnedildi. 



KANSER OLUNCA MİRASINI PAYLAŞTIRDI

Zanlı Daşdelen'in kayınpederi Mahmut Şahin 2 yıl önce akciğer kanserine yakalandığını öğrenince bütün mirasını 4 kız, 3 erkek çocuğuna eşit olarak paylaştırdı. 1 yıl önce hayatını kaybeden Mahmut Şahin'in paylaştırdığı mirastaki haklarından feragat eden 4 kız kardeş, malları 3 erkek kardeşine dağıttı. 
Ancak buna itiraz eden Sultan Daşdelen'in eşi Ertan Daşdelen, eşini 3 ay önce annesinin evine geri gönderdi.

Yaşanan mal paylaşımı tartışmalarından sonra devreye giren Sultan Daşdelen'in akrabaları, zanlıya 400 bin TL vermeyi teklif etti. Ancak bu parayı az bulan Daşdelen'in, eşinin payına düşen bütün malları istediği ileri sürüldü.

Eşinin hakkının tamamını isteyen zanlının, aile ile sık sık tartıştığı, baldızları ile kayınvalidesini ise eşini kendisinden ayırmak istemekle suçladığı öğrenildi. 
Daşdelen'in başından vurarak öldürdüğü eşinin amcası Bayram Şahin'i ise mirası eşit olarak dağıtmadığı için suçladığı iddia edildi.

 

 

YORUMLAR 60
  • lazo 5 yıl önce Şikayet Et
    allah gözünü doyursun
    Cevapla
  • Miras 5 yıl önce Şikayet Et
    Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi malda yalan mülkte yalan gel birazda sen oyalan ..hem kendine hem onlara yazık ettin ..vesselam
    Cevapla
  • Tao 5 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm hak miras helaldir.
    Cevapla
  • TurOf 5 yıl önce Şikayet Et
    babasının mirası mı
    Cevapla
  • Mehmet 53 5 yıl önce Şikayet Et
    Mirası beşer hukuku ile çözersen sıkıntılar bitmez. lâkin Allahın hukuku işlese idi baba Allah hukukuna göre mirasta hareket etse idi. çocuklarını toplar ve durumu izah ederdi. Mirası allah bizzat paylaştırmış zaten buna razı olmayan müslümana ne demeli. Mirası bırakacak kişinin ölmesi yeterli bunun için . kendisi de dağıtamaz. ancak ara bozmadan belli miktar seçtiği kısma bağışlar. hem damat , kayınpederden mirasçı da olamaz. eşi adına da müdahil olması etik olmamış.
    Cevapla
  • cenk 5 yıl önce Şikayet Et
    İslami hukuku haklı diyorsan yine islam hukukuna uygun adamda ceza alsın,. idam şart
    Cevapla
  • hknx 5 yıl önce Şikayet Et
    damat olamaz ama torunlar mirasçısıdır. çocuğunun hakkı olarak bakmak lazım. kadının hakkı olarak bakmaktan ziyade. yazdığım sadece yorumla alakalı cinayet cinayettir kabul edilemez.
    Cevapla
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyorsunuz kardeşim.tamam adam öldürmek gerekmez amma velakin aynı şeyi adam yapsaydı kadın binbir cingarlik çıkartıp o mali tekrar ne yapıp ettirip kocaya aldirtmazmiydi.gerekirse boşanır yine yapacağını yapardi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi