Çöken binayla ilgili Vali Yerlikaya'dan yeni açıklama

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İstanbul Kartal'da çöken binayla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Yerlikaya 3 vatandaşın hayatını kaybettiğini 12 vatandaşın yaralı olarak kurtarıldığını bildirdi.

GİRİŞ 07.02.2019 01:18 GÜNCELLEME 07.02.2019 09:30
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Kartal'da çöken binayla ilgili belirli aralıklarla basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, son gelişmeler hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

 

 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İstanbul Kartal'da çöken binayla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Yerlikaya 3 vatandaşın hayatını kaybettiğini 12 vatandaşın yaralı olarak kurtarıldığını bildirdi.

SOYLU'DAN AÇIKLAMA

 

 

İçişleri Bakanı Soylu, Kartal'da çöken binanın enkazından 1'i ağır 4 kişinin daha kurtarıldığını duyurdu

7 BİNA BOŞALTILDI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: Kartal'da çöken binanın yanındaki binanın kurtarma alanına yıkılma ihtimali var. Çöken binanın yanındaki 7 bina tedbir amaçlı boşaltıldı 

YORUMLAR 22
  • izmir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu binada fazladan kaçak yapılan 3 kat var ondan çöktü bina altında yumuşama veya kayma olduysa incelenecek tedbir amaçlı etrafdaki 7 bina boşaltıldı.
    Cevapla
  • Selma 5 yıl önce Şikayet Et
    Elektirik aboneliği verilmiş şu aboneliği verilmis birde kalkmişlar kaçak kat diyorlar bunlar verilirken neredeydiniz kaç cana mal olmadan
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Yetkililere sesleniyorum.Bu binayı hangi müteahhit yapmış,hangi mühendis denetlemiş ise bunların yaptığı ve denetlendiği tüm binaların ivedilikle tespit edilerek kum ,beton ,kolon ve çimento ,demir ve kiriş bağlantı noktalarının kontrol ve tahlillerinin yapılması büyük önem arzediyor.Şayet yıkılan binanın kolonları kesilmemiş ise kuvvetle muhtemel yaptığı diğer binalarda da aynı kusurlar ,hatalar,hırsızlıklar teknik yetersizlikler söz konusudur.
    Cevapla
  • Temel 5 yıl önce Şikayet Et
    Eşşeğe bile fazla yük yüklersen bir süre sonra çoker.hep birsey olmaz diyoruz 3 değil 5 kat olsa yine birsey olmaz diyoruz. Cehaletten ne zaman kurtulacagiz .japonya her gün beşik gibi sallanıyor adamların yüksek katlı binalarına birsey olmuyor çünkü adamlar sonradan kaçak çıkmıyorlar ve temelini kat sayısına göre dizayn ediyorlar
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    şurda 1 apartmanı kurtaramıyoruz rabbim deprem göstermesin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na: 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın?