Aynı aileden 9 can... Türkiye Alemdar ailesine böyle veda etti

İstanbul Kartal'da çöken binada Alemdar ailesinden hayatını kaybeden 9 kişi, Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii'nde öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte birçok bakan katıldı. 9 kişinin cenaze namazlarını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı.

GİRİŞ 09.02.2019 14:39 GÜNCELLEME 09.02.2019 17:15
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İstanbul Kartal'da çöken binada Alemdar ailesinden hayatını kaybeden 9 kişi, Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii'nde öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mustafa Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve CHP'nin İstanbul Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu katıldı.

9 kişinin cenaze namazlarını ise Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NAMAZ SONRASI KONUŞTU

Namaz sonrası kısa bir açıklama yapan Erdoğan, "Rabbim cennetiyle buluştursun. Geride kalan yakınlarını da cennetiyle buluştursun. Aslında şu anda musallada bize nasihatte bulunuyorlar. Buradan bizim de nasibimizi almamız lazım. Adımlarımızı da buna göre atmamız lazım. Temenni ediyorum ki biz buradan vaaz-u nasihati alıp, geleceğimizi de buna göre inşallah tayin ederiz, belirleriz. Az önce Diyanet İşleri Başkanımız sizlerden zaten helallikleri aldı. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 24
  • Kahtalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin gerçekten büyük bir acı
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağ olsun
    Cevapla
  • fani 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya Rabbi af ve mağfiret eyle.Cennetinle Cemalinle müşerref eyle.Amin...
    Cevapla
  • devam 5 yıl önce Şikayet Et
    o kaçık yapılmış 3 kata kim izin verdi provokasyona başlamış bile hükümet istifa et diye bir şeyi unutuyorsunuz bu hükümet istifa et diye o kaçak yapılmış dairelere izin veren o ilçeyi yöeneten chp belediyenin genel başkanımı başa geçsin ha soruyorum o zaman akan sularınız bile akmaz çöp dağlarına hazırlıklı olun veba , sarılık aşınızı yaptırın şimdiden
    Cevapla
  • ARSLAN 5 yıl önce Şikayet Et
    rabbim rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi