Acıkan kedi, pastanedeki müşteriden böyle yiyecek istedi

Denizli'deki bir pastanede kahvaltı eden Nazif Gürbüz'ün yanına yaklaşan ve patileriyle dokunarak yiyecek isteyen kedi, gülümsetti. Gürbüz, yediği simitle kediyi beslerken, o anları başka bir müşteri cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Acıkan kedi, pastanedeki müşteriden böyle yiyecek istedi
Acıkan kedi, pastanedeki müşteriden böyle yiyecek istedi
GİRİŞ 10.02.2019 10:14 GÜNCELLEME 10.02.2019 10:16
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Denizli'de yaşayan Nazif Gürbüz, kahvaltı etmek için Merkezefendi ilçesi Çaybaşı Mahallesi'nde bulunan bir pastaneye gitti. Pastanenin bahçesinde kahvaltısının servis edilmesinin ardından yemeye başlayan Gürbüz'ün yanına bir sokak kedisi yaklaştı. Arka ayaklarının üzerine kalkan kedi, ön patileriyle Gürbüz'e dokundu. Kedinin yiyecek istediğini anlayan Gürbüz, yediği simitten bir parça kopararak yere bıraktı. İştahla simit parçasını yiyen kedi, tekrar patileriyle yiyecek istedi. Kedinin ısrarla yiyecek istemesini karşılıksız bırakmayan Gürbüz, karnı doyana kadar beslemeyi sürdürdü. O anlar, pastanede bulunan bir başka müşteri tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

 

 

YORUMLAR 9
  • husnu coban 5 yıl önce Şikayet Et
    keeilere ekmek verilmez.
    Cevapla
  • yavuzbey 5 yıl önce Şikayet Et
    bravo kardeşimize
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Herkes gibi kediler de Allah'ı cc tesbih ederler. Kediler Allah'ımızın cc Er Rahim Ya Rahim cc ismini, sıfatını tesbih ederler. Kediye merhamet edene Allah'da cc merhamet etsin inşaAllah.
    Cevapla
  • mmed 5 yıl önce Şikayet Et
    biz de bir sokak kedisini besliyoruz eve giriyor biraz ısınıp oyun oynuyor karnı doyunca kendisi gitmek istiyor gidip canı isteyince tekrar geliyor
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah hiçbir canlıyı aç bırakmasın amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler