Sarıgül, Romanlara müjdeyi verdi! Kurulacak...

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Kuştepe'de "Roman Akademisi" kuracaklarını söyledi. Sarıgül, bölgede çiçek satarak geçimini sağlayan vatandaşlar için de bir kooperatif kurularak İstanbul'un çiçek ihtiyacının buradan karşılanacağını söyledi.

Sarıgül, Romanlara müjdeyi verdi! Kurulacak...
Sarıgül, Romanlara müjdeyi verdi! Kurulacak...
GİRİŞ 10.02.2019 16:30 GÜNCELLEME 10.02.2019 17:45
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Kuştepe Mahallesi'nde bir miting düzenledi. Binlerce kişinin katıldığı mitingde konuşan Sarıgül, yerel seçimlerden sonra Kuştepe'yi pilot bölge seçeceklerini söyledi.

 

 

Bölgede çok önemli projeleri hayata geçireceklerini anlatan Sarıgül, ''Burada çok önemli bir sektör var. Daha önce bunu yapmayı çok arzu ettim. 31 Mart'tan sonra ilk işimiz bu olacak. Burada bütün Kuştepeli çiçekçi kardeşlerimin ortak katılımıyla muhteşem bir kooperatif kuracağız. Herkes bu kooperatifte pay sahibi olacak. Otellerle ve büyük şirketlerle konuşacağız. İstanbul'daki bütün otellerin, bütün düğünlerin, bütün büyük organizasyonların çiçek ihtiyacını bu kooperatif karşılayacak'' dedi. 

''KUŞTEPE'DE ÇİÇEK FESTİVALİ DÜZENLEYECEĞİZ''

''Kuştepe İstanbul'un ve Türkiye'nin en önemli çiçek pazarı olacak'' diyen Sarıgül, ''Burada her hafta büyük bir mezat kuracağız. Bütün İstanbul çiçek ihtiyacını buradan alacak. Aynı zamanda Kuştepe'de çiçek festivali düzenleyeceğiz. Burada çok önemli bir ekonomik faaliyet olacak. Kuştepe çiçek üretimi ile çiçek pazarıyla bir marka olacak ve herkes buraya gelecek. Daha önce yaptığımız gibi burada nostaljik düğünler yapılacak, herkesin gözü Kuştepe’de olacak ve Kuştepe canlanacak'' dedi. 



''ŞİŞLİ BELEDİYESİNİN IŞIKLARI 24 SAAT SÖNMEYECEK''

Seyyar olarak çiçek satışı yapan yurttaşlardan belediyenin bir tek kuruş işgaliye almayacağını aktaran Sarıgül, “Üniversitelerle konuşacağız. Kuştepe'de çok güzel bir Roman Akademisi açacağız. Bu akademide kültürü, sanatı en iyi şekilde ele alacağız. Çünkü Kuştepeli yurttaşlarımızın eğlence sektöründe de ekonomik olarak en iyi şekilde yer almasını istiyorum. Bahar Şişli’ye de, Kuştepe'ye de çok güzel müjdelerle gelecek. Çünkü Şişli Belediyesinin ışıkları 24 saat sönmeyecek ve o belediyenin kapıları sizlere sonuna kadar açık olacak" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 11
  • Yavuz selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin aciz durumu halk seçimlerde kendi içinden aday çıkartamıyor aynı şahıslar aday olup duruyor devamlı parti sistemleri değişmesi gerekiyor
    Cevapla
  • Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca kayda değer bir hizmet yapmadan şişliyi yönettiğini bende mecidiyeköyden seyrettim, deprem olsa kaçacak bir alan bir boşluk bırakmadı, şimdi gene aday ve bissürü kalabalık var peşinde çok ilginç
    Cevapla
  • Ata 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaç dönem başkanlık yaptın şimdimi aklına geldi.roman, çiçek bahane şişlinin rantı şahane.
    Cevapla
  • istanbulllu 5 yıl önce Şikayet Et
    şuraya bakın türkiye ne hale geldi biri çiçek tarlası kuracak biri domates tarlası kuracak bakkal acacaklar ucuz meyve satacaklar .
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Mister Mistefa yeni mi aklına geldi,şişli belediye başkanlığında yaşlandın,türk siyasetinde Tayyip Erdoğan'dan once Roman adını telaffuz eden yoktu,hadi git başka kosede çiçek sat,müşteri çekmek için yanına darbukator baryami da al istersen naş naş...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri