Ünlü sanatçılar hayran kaldı! Büyük övgü

Atatürk Kültür Merkezi’nin temel atma törenine çok sayıda ünlü sanatçı katıldı. Yeni projeyi çok beğendiğini ifade eden usta sanatçı Orhan Gencebay, "Bir takım dedikodular vardı 10-15 yıldan beri. Onların hepsinin bittiğini görüyoruz" derken, Zafer Algöz, "Sadece İstanbul ve Türkiye’nin değil Avrupa’nın çok önemli bir kültür ve sanat merkezi olacak. Proje beni çok heyecanlandırdı" ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçılar hayran kaldı! Büyük övgü
Ünlü sanatçılar hayran kaldı! Büyük övgü
GİRİŞ 10.02.2019 18:56 GÜNCELLEME 10.02.2019 18:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul ve Taksim Meydanı’nın simgelerinden olan Atatürk Kültür Merkezi’nin temel atma töreni bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. Sanat camiasından birçok kişinin de katıldığı törende AKM’nin yeni haline sanatçılardan da ilk yorum geldi.

''DÜNYA ÇAPINDA BİR PROJENİN TEMELİ ATILDI''

 

 

Sanatçı Orhan Gencebay, çok sevinçli olduklarını dile getirerek, “Atatürk’ümüze layık, ülkemize layık, dünya çapında bir projenin temeli atıldı. Biz de şahit olduk hep beraber. Bir takım dedikodular vardı 10-15 yıldan beri. Onların hepsinin bittiğini görüyoruz” ifadelerini kullandı. 

ZAFER ALGÖZ: PROJE BENİ ÇOK HEYECANLANDIRDI

 

 

Oyuncu Zafer Algöz ise projenin çok heyecanlandırdığını söyleyerek şöyle konuştu:

''Bu binada ben ve benim gibi birçok arkadaşım yıllarca kültür ve sanat hizmeti yapmaya çalıştık. Mevcut olan artık yıkılmış olarak gördüğünüz bu bina artık ihtiyaçlara cevap veremeyecek kadar küçük geliyordu. Sadece tiyatro, opera, bale değil orkestraların da yer aldığı Devlet Klasik Türk Sanat Musikisinin de kullandığı bir sinema salonunun da olduğu bir binaydı ama mevcut olan şu alanı sadece dörtte biri gibi bir yerde kültür merkezi vardı. Geri kalan kısım da otopark ve altında atölyelerden oluşuyordu. Şu andaki yeni projeyi gördüğüm zaman çok mutlu oldum. Sadece İstanbul ve Türkiye’nin değil Avrupa’nın çok önemli bir kültür ve sanat merkezi olacak. Proje beni çok heyecanlandırdı. Eski binada çalışmış biri olarak inşallah bizler de sahneye çıkmayı görürüz diye hayal ettim'' dedi. 

VOLKAN SEVERCAN: YAŞASIN!

Volkan Severcan, 24 aylık sürenin 20 aya indirilmesine ayrıca sevindiği belirtirken, ''Bir an önce Atatürk Kültür Merkezi’mize kavuşacağız inşallah. 2 tane çok güzel salon var. Bir tanesi 850 kişilik bir tiyatro salonu. 2000 küsür kişilik çok güzel bir opera ve bale salonu. Yaşasın, Atatürk Kültür Merkezi’mize kavuşuyoruz'' şeklinde konuştu. 

YORUMLAR 11
  • izmirli 5 yıl önce Şikayet Et
    yorum yazanlar fabrika açıyo diye kafa yapıyo her kesim insana birşeyler yapılıyo hep senin istedin olmaz ama açılan fabrikaları görmüyonuz herhalde savunma sanayine bir bakın hele helikopterler tanklar ihalar kirpiler akıllıfüzeler toplar silahlar savunma silahların 100*70 artık türkiye kendi yapıyo bilgilerinize
    Cevapla
  • zekha kol 5 yıl önce Şikayet Et
    fabrikalar üretimler şart
    Cevapla
  • gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adam olan sanatçılar şimdi belli oldu
    Cevapla
  • gılgamış türk 5 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorumda daha çok yolumuz var anlaşılan. bir ülkede fabrikalar açılıyorsa o ülkede kültür eğitim bilim gelişmiş demektir. eğer kültüre sanata önem vermezsek ne fabrikamız olur ne vatanımız nede dinimiz. fabrika açalım demekle fabrika açılmaz. fabrika açılmasının kültürel temelleri vardır....
    Cevapla
  • haber 7 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeni fabrika acıyor milyon insan calışacak hayran kalmamak mümkün değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!