Çiğ köfteci Ali Usta'dan dayak yiyen gençlerden şaşırtan açıklama

Çiğ köfteci Ali Usta'nın dükkanının önünde şarkı söyledikleri için şiddet gören çocuklar, günler sonra yaptıkları açıklamada televizyon kanallarının kendilerini zorladıklarını hatta şarkının sözlerini bile onların yazdığını söyledi.

GİRİŞ 12.02.2019 07:35 GÜNCELLEME 12.02.2019 19:09
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Dükkanının önünde şarkı söyleyen çocuklara vurduğu görüntülerle gündeme oturan ve davalık olan çiğ köfteci Ali Usta'nın bir oyuna kurban gittiği ortaya çıktı. Dayak yedikleri iddia edilen çocuklar,televizyon kanallarının kendilerini zorladıklarını söyledi.

 

ŞARKI SÖYLEYEN ÇOCUKLARA VURMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde bir grup genç çiğ köfteci Ali Usta'nın dükkanının önünde görüntü çekip sosyal medyada paylaşmak istemişti. Arkadaşları kayıttayken gitar çalıp şarkı söylemeye başlayan gençlerin yanına Ali Usta gelerek kafalarına vurmuştu. Bu görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşulmuş ve davalık olmuştu.

 

ŞARKININ İKİ KITASINI MUHABİRLER YAZMIŞ

Ali Usta, hakkında çıkan haberlerden sonra şarkı söyleyen çocuklara ulaştı. Ali Usta'nın yanına gelerek olayın iç yüzünü anlatan gençler, her şeyi bir senaryo olduğunu, televizyon kanallarının kendilerini zorladıklarını söyledi.

Sözlerine devam eden gençlerden biri, "Ali Usta için yazılan şarkının iki kıtasını muhabirler yazdı. Amaçları bizim üstümüzden prim yapmaktı. Amaçlarına da ulaştılar" dedi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 64
  • Kimseyok 5 yıl önce Şikayet Et
    Her şey gibi bu da yalan geldi. Madem gazeteciler para verdi neden profesyonel kameralar ortada yok? Ali usta diye hitap edenler gördüğü muameleden memnun kesimdir. O kesimden herkes hayatından memnundu, bulguru ağzınzda hissettiğiniz çiğ köftesi ile ün yapmış, sadece bol keseden verdiği için milletin sıra olduğu, sırfı bu sebepten tokattan emri vakiden memnun olanlara hitap eden bir yerdi. Zamanında iş çıkışı önünden geçerken ben bir şey dedim zannedip bana da terslenmişti. Terbiyeli olmaya davet edince de özür dilemişti. Kendi deliliği kendine uğraşmayın günahtır.
    Cevapla
  • ali usta 5 yıl önce Şikayet Et
    ali usta candır. millet adamla iyice dalga geçmeye başladı. adam yıllardır böyle, aslında işin sırrı bol mazleme koyması. inanın o paraya nasıl kar ediyor anlamış değilim. adama yüklenmeyin artık bırakın o çoşkusuyla iş yapsın dalga geçip sinirlendirip durmayın. en az 20 kere çiğköfte aldım abartmıyorum 7-8 tanesi bedavaya gelecek şekilde ikram etmiştir. aksini söyleyen varsa buyursun denesin
    Cevapla
  • panpa 5 yıl önce Şikayet Et
    çiğköftesinin iyi olması çocukları pataklamasını gerektirmez
    Cevapla
  • Akın36255 5 yıl önce Şikayet Et
    Medyanın derdi reyting bunlarin derdi fenomen olmak.. cigkofteci senelerdir bu işi yapıyorken bu durum yok muydu bu milletin başka derdi yok mu . Alayının köküne kibrit suyu. Ne hale geldik...
    Cevapla
  • hayri 5 yıl önce Şikayet Et
    kimse kimseyi dövemez. iyi hoş doğru. ama kimse kimseyi de rahatsız etmemeli ,tahrik edememeli. Yapana cezayı devlet vermeli. İnsanlar devlet otoritesinden çekinmeli de nerdeee
    Cevapla
  • Lazrail 53 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet kime ceza vermiş?? Hak eden hakettiği cezayı alsa sıkıntı olmayacak zaten.... Hakim savcılar adam gibi görevlerini yapması gerekiyor
    Cevapla
  • 06 vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bugün para için bunu yapanlar yarın bu insanlara nasıl güvenilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı