Tam 19 gündür aranıyordu! Sona erdi...

Antalya'nın Kemer ilçesinde, üç hafta önce 24 Ocak'ta, yaşanan hortum felaketinde annesiyle bulunduğu aracın sürüklendiği derede kaybolan 20 yaşındaki Kader Buse Acar'ı arama çalışmaları 19'uncu günde sonlandırıldı.

Tam 19 gündür aranıyordu! Sona erdi...
Tam 19 gündür aranıyordu! Sona erdi...
GİRİŞ 12.02.2019 09:37 GÜNCELLEME 12.02.2019 09:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 24 Ocak'ta yaşanan hortum felaketinde, içinde olduğu aracın sürüklendiği derede kaybolan Kader Buse Acar (20),çok sayıda ekibin katılımıyla gerçekleştirilen arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Antalya Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Arama ve Kurtarma dalgıçları (JAK) arama çalışmalarına denizde devam etti. AFAD ekiplerinin de katıldığı Çamyuva Sahili ve açıklarında sürdürülen çalışmalardan sonuç çıkmadı.

 

 

İHBAR GELİRSE ARANACAK

AA'da yer alan habere göre 19 gündür yürütülen aramalarda herhangi bir emareye ulaşılamaması üzerine Kader Buse Acar'ı arama çalışmalarına dün akşam itibarıyla son verildiği bildirildi. Jandarma yetkililerince çalışmaların bundan sonra gelecek ihbarlar üzerinden sürdürüleceği belirtildi. Yaşanan felakette anne Ayla Akkın kurtarılıp hastaneye kaldırılmış, sele kapılan kızı kaybolmuştu.

 

 

YORUMLAR 4
  • Dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok acı. İyi ki ahiret var. Yeniden vuslat mümkün. Allah'a hakkıyla kulluk edene ne mutlu.
    Cevapla
  • izmir 5 yıl önce Şikayet Et
    akıntıyla 30 km ilerilere gitmiştir.
    Cevapla
  • Hümmet ÇİFTÇİ 5 yıl önce Şikayet Et
    allah sabırlar versin.. böyle daha zor. hemen çıkp geliverecekmiş gibi.. heran bir haber gelecekmiş gibi.. her geçince oradan denize bakmak ..
    Cevapla
  • Saka 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzücü bir durum Allah sabır versin ateş düştüğü yeri yakar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü