İYİ Parti'de bir istifa depremi daha!

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde İYİ Parti Kadirli ilçe teşkilatında görevli 8 yönetim kurulu üyesi ile İYİ Parti eski ilçe başkanı partilerinden ve yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiklerini açıkladı.

İYİ Parti'de bir istifa depremi daha!
İYİ Parti'de bir istifa depremi daha!
GİRİŞ 12.02.2019 10:33 GÜNCELLEME 12.02.2019 10:34
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Kadirli İlçe Teşkilatından 8 yönetim kurulu üyesi ve partinin önceki dönem ilçe başkanlığını yapan Dr. Noyan Aydın İYİ Parti’den ve yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiklerini düzenledikleri basın toplantısı ile açıkladılar.

 

 

İstifa eden yönetim kurulu üyeleri adına konuşan eski yönetici Nurettin Başıbüyük partililerin ve tabanın desteklediği Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Noyan Aydın’ın aday gösterilmemesi etkili olduğunu belirterek, ''Noyan Beye gönül bağımız var, İYİ Parti içerisinde bir takım sıkıntılar vardı, dedikodular vardı bunların halkta karşılığı yoktu. Tabanın sesinin dinlenmediği için, yapılan anketlere, sağduyuya kulak verilmediği için biz İYİ Parti'den istifa etmiş bulunuyoruz. Noyan Beyin destek verdiği Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan'a başarılar dileyerek yanındaki yerini almış bulunuyoruz'' dedi.

İstifa eden eski İlçe Başkanı Dr. Noyan Aydın ise "Şunu hiç kimse unutmasın asıl olan her zaman gönül birliğidir" diye konuştu. 

 


YORUMLAR 8
  • Mücahid YILMAZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar daha iyi günleriniz
    Cevapla
  • Adler 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasil Milliyetçi ya hayret yalan dolan plavra hep bu 4 bir arada. Sütlerinide Perinçek katsin yakişir Dedeleride FETÖ...
    Cevapla
  • Adler 5 yıl önce Şikayet Et
    Demirelden sonra Ülküçü oldu. Bahçeli ölseydi yerine ğeçeçekti oda ölmedi. Allah bu. Sonrada Fetö çüler dürmadi planida Tayyip bozdu iç karişi yeni parti alsana yeni parti. FETÖ nun kiz.
    Cevapla
  • aksaray 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi parti açıkça hdp ye çalışıyor ve PKK nın ekmeğine yağ sürüyor
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    ya bu liderlik vasfı olmayan donanımsız gıcık itici bir ses tonuna sahip bu madamın arkasından neye gidersiniz hala..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular