Bakan Soylu'dan sert açıklama! Rest çekti...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı'nı eleştirerek, "Bunlar ittifak değil, bunlar Türkiye'ye karşı kurulan büyük ittifakın piyonlarıdır. Başka bir şey değil" dedi.

Bakan Soylu'dan sert açıklama! Rest çekti...
Bakan Soylu'dan sert açıklama! Rest çekti...
GİRİŞ 15.02.2019 15:09 GÜNCELLEME 15.02.2019 16:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda şehit aileleri, gaziler ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda konuşan Bakan Soylu, Türkiye üzerinde çok oyunlar oynandığını belirterek, AK Parti hükümetinin 16 yılda yaptığı yatırımları anlattı.

 

 

'HADİ YÜRÜSÜNLER DE GÖRELİM'

Daha sonra terörle mücadele konusunda mesajlar veren Bakan Soylu, HDP milletvekillerinin Abdullah Öcalan için yürümek istediğini ancak buna izin vermediklerini belirterek, şunları söyledi:

 

 

"İstanbul'dan, Şanlıurfa'dan, Şırnak'tan, Siirt'ten, Batman'dan, Mardin'den milletvekilleri Apo'nun özgürlüğü için yürüyecekler. Biz de sessiz kalacağız. 'Yürütmeyiz' dedik, betona da oturttuk. Bugün Diyarbakır'dalar. Hesapları şu; 10 gün içinde bütün illerden toplanıp oradaki yürüyüşlerine tamamlayacaklar. Ondan sonra Diyarbakır'a gelecekler, tekrar orada yürüyecekler. Hadi yürüsünler de görelim, oranın huzurunu bozdurmayız, oradaki kardeşlerimizin huzurunu bozdurmayız."

'300'ÜN ÜZERİNDE ŞEBEKE LİDERİNİ KODESE TIKTIK'

Konuşmasının devamında uyuşturucu ile mücadele için yapılan operasyonlara değinen Bakan Soylu, şöyle dedi:

"Eroinde tarihin en büyük yakalamalarını yaptık. Ana Muhalefet Partisi'nin Başkanı bize, 'Sadece sokak satıcılarını alıyorlar, büyüklerine bir şey bulmuyorlar' diyordu. 300'ün üzerinde bu organizasyonu yapan şebekelerin liderlerini aldık kodese tıktık. Hem de bunların büyük kısmının herhangi bir sabıka kaydı da yok. Çok başarılı işler yaptık. Hiç merak etmeyin."

'BUNLARA MEDENİYET TOKADI VURMAMIZ LAZIM'

Cumhur İttifakı'nın MHP'li Gölbaşı Belediye Başkanı Adayı Ramazan Şimşek'e destek verilmesine isteyen Bakan Soylu, şunları kaydetti:

"Bir tek fire verme lüksümüz yok. Gönlümüzün huzuruyla Cumhur İttifakı'na ve burada Ramazan Şimşek kardeşimize gideceğiz ve 3 hilalin altına o mührü vuracağız. Ve Türkiye'nin yarınlarına adımlarımızı hep birlikte atacağız. Bu kadar açık ve net. Bize karşı hangi ittifak, ne ittifakı, kim onlar? CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi; bunlar ittifak mı? Bunlar ittifak değil, bunlar Türkiye'ye karşı kurulan büyük ittifakın piyonlarıdır, piyonları. Başka bir şey değil. Bunlar ittifak değil. Onlara ortak kimi koyduklarını görüyorsunuz. FETÖ'yü koyuyorlar, PKK'yı koyuyorlar. Adamın ne söylediğini duymadık mı? 'Doğu'da ve Güneydoğu'da Kürdistan'a, batıda AK Parti ve MHP'yi kaybettireceğiz.' Şifrelerini ortaya koydular. 31 Mart'ta bunlara medeniyet tokadı vurmamız lazım." 

ZAMAN AYARLI BOMBA YÜKLÜ KAMYON YAKALANDI

PKK, PYD ve DEAŞ’ın bir olduğunu belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçen hafta Hatay’da zaman ayarlı bomba yüklü kamyonun güvenlik güçleri tarafından yakalandığını kaydederek, ''Bizimkiler adamı sorguya aldı. Adam DEAŞ'lı çıktı. Sen nereye götürüyorsun bu diye sorulduğunda bir büyükşehire götürdüğünü söyledi. 100 tane DEAŞ'lının serbest bırakılması karşılığında PYD'den bombayı getirip, o büyükşehirimizde patlatacaklardı. PYD, PKK talimat vermiş. Bunların hepsi bir. Allah'a şükürler olsun bu olay da engellenmiş oldu'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yiğit ne yiğit tam bir dava adamı ülke sevdalısı şimdiye kadar nerdeydi bu yiğit
    Cevapla
  • BEYREK 5 yıl önce Şikayet Et
    polisin 3600 ü ne oldu
    Cevapla
  • reis... 5 yıl önce Şikayet Et
    çok merak ediyorum neden bir tane bile fötöcü siyasi içerde değil...
    Cevapla
  • kuduz avcısı 5 yıl önce Şikayet Et
    sana bu millet çok ama çok minnettardır sayın soylu.herkes senin gibi keşke işini yapsa ALLAH senden ve memleket adına her kim hayırlı bir iş yapıyorsa hepsinden razı olsun
    Cevapla
  • Adıyaman-02 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım Allah yedi ceddinizi rahmet eylesin Benim nezdimde Türkiye gelmiş geçmiş en büyük şahsiyetlerden birisiniz Allah sizlerin her dileğinizi kabul etsin elli yaşımdayım Türk siyaset tarihinde ilk kez bu kadar ülkesini seven bir bakan görüyorum yüce Allah sizleri sevdiklerinizi bir arada sağlık dolu huzurlu bir yaşama nasip etsin diyorum Allah sizin gibi kıymetli ve değerli devlet adamları başımızdan eksik etmesin sizinle gurur duyurum sayın bakanım ALLAH YAR VE YARDIMICINIZ OLSUN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer