Mısır’ın başkenti Kahire’nin Giza Hadik El Ahram bölgesinde kuyumcuya giren 4 maskeli soyguncu, dükkan sahibini yaraladıktan sonra vitrinde ve 2 tezgahta bulunan çok miktarda altını çalarak dışarıda bekleyen lüks marka bir otomobille kaçtı. 

Olay, Kahire’nin Giza Hadik El Ahram bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre maskeli soyguncular kuyumcu dükkanına girdiğinde içeride orta yaşlı bir çift alışveriş yapıyordu. Kuyumcu dükkanına giren ilk maskeli zanlı, elindeki silahla etrafa ateş başladı. İki müşteri ve çalışanlar masaların masanın altına girip saklanırken dükkan sahibi eline aldığı bir cisimle silahlı soyguncuya müdahale etti. Silahlı soyguncu da dükkan sahibine ateş ederek karnından yaraladı.

Maskeli soyguncu, kuyumcuyu etkisiz hale getirdikten sonra bekleyen 3 arkadaşı da içeri çağırdı. İçeri giren soyguncular vitrindeki ve tezgahtaki altınları ellerindeki torbalara doldurarak dışarıda kendilerini bekleyen araca binerek kaçtı. 

Yaşanan bu anlar dükkandaki güvenlik kamerasınca anbean görüntüledi. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri, soyguncuları yakalamak için çalışmalara başladı. 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Dedekorkut 16.02.2019 19:51
    Alper bey kardeşim çok güzel bir tespit erkek düşmanları iyi okusun.
  • alper 16.02.2019 15:37
    Dükkan sahibi süpürge ile adama yürüyor! Tatbikat her zaman her yer de şart! Evde bile,yağ yanarsa, elektrikli alet bozulursa, yangın çıkarsa su patlarsa gaz kaçarsa vs vs ne yapmak lazım tatbikatını yapmak lazım ki başa geldiğinde saçmalayıp işleri daha kötü hale sokmayalım. Süpürge faraş ile silahlı soyguncuya yürüdü de ne oldu? altınlar yine gitti bir de karnından vuruldu... ^günlük dünya yangın yeri değmez hiç... Geçmiş olsun.
  • alper 16.02.2019 15:36
    Can pazarı... müşteri kadınla adam ilgimi çok çekti. İnsan içgüdüleri erkek koruyan kadın korunan burada da açıkça izleniyor. Benim önüme eşim geçsin asla izin vermem ama kadın kocasını kendine sıper etmekte tereddüt etmiyor. Aynı şekilde adam da karısının önünden bir an olsun ayrılmıyor. Tam tersini görsek adama yuh derdik ama işte içgüdüler ve roller bu nu gerektiriyor.