Dehşet! Gelin bu halde bulundu...

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde bir kişi, av tüfeğiyle yeğeninin eşini öldürdü. Jandarma ekipleri, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

GİRİŞ 19.02.2019 13:43 GÜNCELLEME 19.02.2019 13:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay, Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Birtan A., henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı ağabeyinin gelini Güllü Akkuyu ile komşusu Sebahat E.’ye av tüfeğiyle ateş etti.

 

 

Birtan A., olay yerinden kaçarken çevredekilerin haber vermesiyle bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Güllü Akkuyu’nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Sebahat E. ise hastaneye sevk edildi. Sebahat E.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için Saruhanlı İlçe Jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. İz takip köpekleri ile karadan ve havadan da drone ile başlatılan çalışmalar kapsamında şahsın kaçış yönünde arama çalışmaları devam ediyor. Şüphelinin kısa sürede yakalanması bekleniyor. 

 

 

YORUMLAR 9
  • aşker 5 yıl önce Şikayet Et
    evet idam yasası gelsin
    Cevapla
  • aşker 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten misafir missin
    Cevapla
  • taşeron 5 yıl önce Şikayet Et
    allaha sukur kı yasıyor mus ya sen yengenı nasıl vurursun adı kafır
    Cevapla
  • Danismend 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu köylere bir şey olduğu yok. Eskiden, haberini almadığımız için, herşey güllük gülistanlık sanıyorduk. 50-60 yıl önce köylerde neler yaşandığını, kimin kime düşmanlık ettiğini, kimin kimi vurduğunu, nasıl eşini veya kızını kaçırdığını yada tarlasını, toprağını gasp ettiğini ihtiyarlara bir sorun.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayların baş müsebbibi Türkiyede 15 yaşından küçüklerin Camiilere alınmayıp Islam dini eğitimi hakkından yoksun bırakılan nesiller yetişmesine sebep olan alçaklardır. Rahmetli Timurtaş Hoca yıllar önce söyledi: Dünya nın en azılı kâfirleri Türkiyede demişti yıllar önce. Her türlü suistimalları kullanıp organizeli Islam düşmanlarını Allah cc kahretsin inşaAllah. Allah'tan cc korkan birisi insan öldüremez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim