PKK'dan terörist başı Öcalan kararı!

Edinilen bilgilere göre, PKK/PYD/YPG terör örgütünün sözde lider kadrosunun Münbiç'te yaptığı toplantıda, terörist başı Öcalan'a ait fotoğrafların bundan böyle kullanılmaması kararı aldı.

PKK'dan terörist başı Öcalan kararı!
PKK'dan terörist başı Öcalan kararı!
GİRİŞ 19.02.2019 20:31 GÜNCELLEME 19.02.2019 20:32
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

PKK/PYD/YPG terör örgütünün sözde lider kadrosunun Münbiç'te yaptığı toplantıda, terörist başına ait fotoğrafların bundan böyle kullanılmaması, örgüt tarafından verilen sözde eğitimlerde terörist başının adına daha az yer verilmesi gibi konularda kararların alındığı bilgisine ulaşıldı.

 

 

TERÖRİST BAŞI ÖCALAN'I TAMAMEN PASİFLEŞTİRMEYİ HEDEFLİYORLAR

PKK/PYD/YPG terör örgütü sözde lider kadrosunun, Münbiç'te 3 Şubat'ta yaptığı toplantıda, terör örgütü üzerinde etkisi iyice azalmış olan terörist başını tamamen örgüt içinde pasifleştirmek adına bir dizi kararlar aldığı öğrenildi.

 

 

FOTOĞRAFLARI KULLANILMAYACAK, EĞİTİMLERDE ADI DAHA AZ GEÇECEK

Münbiç'teki toplantıda, terörist başına ait fotoğrafların bundan böyle kullanılmaması, örgüt tarafından verilen sözde eğitimlerde terörist başının adına daha az yer verilmesi gibi konularda kararların alındığı bilgisine ulaşıldı.

Uzmanlar tarafından, terörist başının bölücü terör örgütünden dışlanmasına yönelik alınan bu kararlarla, "sözde lider kadronun, alt kademelerde daha rahat otorite kurmak istediği" şeklinde yorumlandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 22
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    iblisi değiştirip şeytan yapacaklar
    Cevapla
  • anadolu ligi 5 yıl önce Şikayet Et
    amerikan taktikleri
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Kuş beyinli akıllarınca şirin, masum görünme taktikleri
    Cevapla
  • zaza 5 yıl önce Şikayet Et
    abd ve İsrail olmak üzere ALLAH KAHHAR ismi ile hepsini kahrı perişan etsin inşallah
    Cevapla
  • gardaş 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanım vallahi ikinci bir çanekale yaşaacağız allah aşkına ne kadar güçlü silah varsa temin etmeliiz 40 yıldır terörle yapamadılarını bu kez kendileri yapacaklar içerdeki hainlere dikkat edelim bu defada cumhur itifakı kazanırsa saldıracaklar allah aşkına uyanık olallım dua edelimm allah ülkemize reisimize yardım etsin islamın son kalesiyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?