Mersin'de facia: Çok sayıda ölü ve yaralı

Mersin’in Silifke ilçesinde tarım işçilerini taşıyan midibüsün kaza yapması sonucu ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Tedavi altına alınan 22 yaralıdan 7’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

GİRİŞ 20.02.2019 15:57 GÜNCELLEME 20.02.2019 16:05
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Atayurt Mahallesi'nde çilek tarlasında çalışan tarım işçilerini taşıyan Halil İbrahim Yıldız’ın kullandığı 33 KEE 22 plakalı midibüs, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu kaza yaptı. Kaza nedeniyle midibüs yan yattı. Kazada midibüste bulunan işçilerin bir kısmı yola savrulurken, bir kısmı da araç içinde sıkıştı. Olayın 112 Acil servis ekiplerine haber verilmesi üzerine çok sayıda ambulans, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

 

MERSİN-SİLİFKE KARAYOLU CAN PAZARINA DÖNDÜ

Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken, yaralılara ilk olarak çevrede bulunan evlerdeki vatandaşlar yardım etti. 112 Acil servis ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla adeta zamanla yarışıldı. 112 ekipleri ilk olarak aciliyeti bulunan yaralılara müdahale etti. Müdahale edilen yaralılar Silifke Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yakınları vefat edenler ise müdahaleleri çaresizce izledi. Kazada yakınlarını kaybedenler cenazelerinin başında ağıt yaktı.

 

 

Aracın sürücüsü Halil İbrahim Yıldız, aracın sağa çektiğini, yanında bulunan minibüse vurmamak için aracı kurtarayım derken yol kenarında bulunan istinat duvarına vurarak aracın yan yattığını söyledi.Kaza nedeniyle jandarma ve polis ekipleri yolda geniş güvenlik önlemleri aldı.

Mersin Silifke Karayolu’nun Atayurt Mahallesi mevkisinde trafik akışı kontrollü olarak sağlandı.

YORUMLAR 28
  • sabır 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah ailelerine sabır versin.Yaralılara acil şifalar versin.Vefat edenlere rahmet eylesin.Ekmek davası için. inşallah cennet nasip olur.
    Cevapla
  • MEHMET ALİ MÜTİŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
    Cevapla
  • ankara 5 yıl önce Şikayet Et
    ne acı bir durumdur şu görüntüye bakınca içim öyle burkuldu ki Allah rahmet eylesin yaralılara şifa verdin rabbim. midibüs konusunda da sorumluluğu olan herkes bu kazanın da failidir.
    Cevapla
  • Sebahattin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum,çok acı bir tablo.Allah ailelerine sabır versin.buna bir çözüm bulunması lazım yazık günah üç kuruş ekmek parası kazanmak için yollara çıkan bu insanların sürekli bu şekilde can vermesi çok acı gerçekten.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ah teyzem, ayağındaki lastik ayakkabısıda çamur var.. Kıyamam. RABBİM rahmetiyle muamele etsin inşallah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!