Adliye önü savaş alanına döndü!

Zonguldak Adliyesi önünde, boşanma davası sonrası taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü, tabancayla vurulan Selçuk Koçaklı (33) ağır yaralandı.

Adliye önü savaş alanına döndü!
Adliye önü savaş alanına döndü!
GİRİŞ 21.02.2019 14:20 GÜNCELLEME 21.02.2019 14:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, saat 12.30 sıralarında Zonguldak Adliyesi önünde meydana geldi. Boşanma davasının duruşmasından çıkan kadın ve yakınları ile boşanma aşamasında olduğu H.O.K. arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşürken, H.O.K. aracından aldığı tabancayla, boşanma aşamasında olduğu eşinin yakını Selçuk Koçaklı'ya ateş etti.

 

 

Karnından yaralanan Selçuk Koçaklı, kanlar içinde yerde kaldı. Haber verilmesiyle gelen sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu Selçuk Koçaklı, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yerel bir gazetede muhabirlik yapan Selçuk Koçaklı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polisler, olayın ardından taraflar arasında adliye önünde çıkan arbedeyi ayırmakta güçlük çekti. Bir polis, silahını yukarı kaldırarak kalabalığın dağılması yönünde uyarıda bulundu. Bir süre sonra kalabalık dağıldı.

 

 

YORUMLAR 6
  • adil 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet acil olarak evlilik kurumuna el atmali gelecek adina endise veriyor bosanma olaylari
    Cevapla
  • deli dumrul 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede bazı programlarda aile içi mahrem konuları tvde açık açık anlattıran tv programları olduğu sürece bu olaylar gayet normal geliyor bana
    Cevapla
  • Ne lâzım 5 yıl önce Şikayet Et
    Sakın medenileşmeye kalkmayın. Bu saatten sonra pek bişey ifade etmez. Yamyamlar medenileşti, siz hâlâ ordasınız. Dünya böyle tanıdı, böyle kalın. Siz buna layıksınız. Böylesi daha yakışıyor.
    Cevapla
  • URFALI 5 yıl önce Şikayet Et
    Sorarım son 15 yıldır boşanmalar neden bu kadar çok artı.artık kimse evlenmez avrupadaki gibi .......yaşamaya başlarlar.hani bir söz var bizi kimse yıkamaz ne zamanki düşmanımıza (avrupa) benzedik işte o zaman kaybederiz.
    Cevapla
  • Melek Aktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    mevzu boşanma değil ki haberin konusu boşanma davası sonrası insanların birbirini öldürecek kadar saygısız ,ahlaksız ,yabani olması
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    televizyonundaki kanalları kontrol edersen anlarsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralarda tavan zam uygulaması, Temmuz'da sona erecek! Zam oranı kalkarsa ne olur?
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim