CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu salı günü partisinin grup toplantısında bir kadın vatandaş için 'çöpten ekmek topluyor' iddiasında bulunmuş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirmişti.

Ancak gerçek daha sonra ortaya çıktı. Basın mensuplarına konuşan Aysun Demir isimli vatandaş, ihtiyaç sahibi olmadığını, 4 tane dairesi bulunduğunu ve çöpten topladığı yiyecekleri hayvanlara götürdüğünü anlattı.

Kılıçdaroğlu'na da seslenen Aysun Demir, "sen benim fotoğrafımı eline alıp nasıl sallarsın, Erdoğan'ın tırnağı olamazsın, tazminat ödemeye doyamadın, ben de dava açacağım, bana da ödersin" şeklinde konuştu.

Yorumlar 96 Yorum Var
  • Şanlı Türk 04.03.2019 15:03
    Allah zihni bozukları hayırlı akıl versin
  • mehmetm 25.02.2019 20:28
    Bu tür hesap uzmanlarını CHP de parti başkanı yapıyorlar. Hakkını da yemeyelim. Orta Çağ diye bir çağın olduğunu biliyor. Kendisini kutlamak gerekli.
  • hakyemez1 25.02.2019 15:49
    Yahu Kemal sen bu kafayla daha çokkk beklersin iktidar olurum diye gerçi senin öyle bir niyetin yok ama arkandan koşanlar için
  • Vatandaş 22.02.2019 18:54
    kadının o olduğu bile belli değil kafasını çöp kutusuna sokmuş karıştırıyor zengin olma peşinde yada gaza gelmiş abla sana ekmek çıkmaz kimse senin kişilik haklarını çiğnememiş tazminattan falan bahsediyorsun ama birilerinin gazına geldin herhal
  • Malatyali 22.02.2019 18:41
    Ayni olay ben izinde yasadim. Baktim bir teyze cöpten marketin atitgi sebze artiklari topluyor. Ben zannettim fakir. Para teklif ettim am kabul etmedi ve sebzeleri hayvanlarina kullandigini belirtti. Sok olmustum. Sayin Kilictaroglu hic birsey göründügü gibi degil. 21 inci Yüzyilda arastirmadan ofsayita düstün ve fake news yaydin. Yazik seni o duruma düsürenler. Keske cok iyi bir muhalefet olupta bu milletin gönlünü kazansaydin. Malesef nafile.
Daha fazla yorum görüntüle