Bakan Fahrettin Koca'dan sanatçı Yıldız Tilbe'nin talebine cevap!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin "Domuz yemiyoruz neden domuz gribi oluyoruz?" sorusuna ve bedava ilaç isteğine yanıt verdi. Koca, "Yıldız Hanım aile hekimine müracaat ederse oradan ücretsiz alabilir. Gripten korunmanın en önemli unsuru elleri sık sık yıkamak, istirahat ve bol sıvı" dedi.

Bakan Fahrettin Koca'dan sanatçı Yıldız Tilbe'nin talebine cevap!
Bakan Fahrettin Koca'dan sanatçı Yıldız Tilbe'nin talebine cevap!
GİRİŞ 22.02.2019 13:34 GÜNCELLEME 22.02.2019 13:34
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Geçen haftalara göre yüzde 20'ye yakın grip hastasının azaldığını söyleyebilirim. Bizde giderek daha azalan ama Avrupa'da Almanya ve Fransa'da hala etkisini gösteren bir salgın. Bizim için bir risk şu an oluşturmuyor. Bununla ilgili grip eylem planımız devrede. Sanatçımıza geçmiş olsun temennilerimi buradan iletmiş oluyorum. Sayın Yıldız hanım aile hekimine müracaat ederse oradan ücretsiz zaten alabilir veya herhangi bir hekim reçete yazdığında geri ödeme kurumu bunu ödüyor ama gripten korunmanın en önemli unsuru elleri sık sık yıkamak, istirahat ve bol sıvı" diye konuştu.

 

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldız Tilbe, "Domuz yemiyoruz neden domuz gribi oluyoruz? Bu virüsten kurtulmak sağlıklı olmak istiyoruz. Millet olarak hastayız, ne olacağız böyle, bize yazık değil mi? Hastalıktan yorgun düştüm. Sağlık Bakanlığı bize bedava hayrına Allah rızası için ilaç dağıtsa ya, valla, lütfen" çağrısında bulunmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • zeynep 5 yıl önce Şikayet Et
    Haram paranın bereketi yok ki
    Cevapla
  • asaf 5 yıl önce Şikayet Et
    Adı üstünde YILDIZ ayrı bir gezegenden
    Cevapla
  • saliha 5 yıl önce Şikayet Et
    belkide başkalarının adına olmayanlarının adına konuşmuştur, sanatcı veya değil kimseyi ilgilendirmez sonuçta vatandaş olarak soylemeyi hakkı var bu kadar ön yargılı olmayın
    Cevapla
  • Teşekkurler... 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi sagduyulu yorumlari ozellikle bu haber sitesinde gormwk cok güzel.tebrik ederim...
    Cevapla
  • Gokhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yildiz tilbe hayranligimi gozden gecirmeye karar verdim
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Şarkıcı demek,kültürlü,eğitimli kendini geliştirmiş anlamı taşımıyor.Yıldız hanım da bunların en cahili yani zır cahil.ALLAH rızası için diyor.Yıldız hanım ben 63 yaşındayım,hiçbir siyasetçinin MİLLET ine bu büyüklükte karşılıksız ,yani kendi cebinden yardım ettiğini göremedik.Tabii kısmen ve kimseye duyurmadan yapanlar hariç.Bu nedenle siz bu ülkenin TC nin insanısınız,vergilerden hazineye aktarılan paradan sosyal devletler vatandaşlarına bu tür uygulamaları bizde olduğu gibi yaparlar.Yapmak zorundalar.Siz kendinizi geliştirin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...