Başkan Erdoğan devreye girdi!

Bursa’da 2016 yılında boğazına zeytin çekirdeği kaçarak beyin felci geçiren ve vücut fonksiyonlarını kaybeden minik Elanur’un ihtiyacı olan yürüme robotu için Başkan Erdoğan devreye girdi.

Başkan Erdoğan devreye girdi!
Başkan Erdoğan devreye girdi!
GİRİŞ 28.02.2019 09:36 GÜNCELLEME 28.02.2019 09:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bursa’da 2016 yılında boğazına zeytin çekirdeği kaçarak beyin felci geçiren ve vücut fonksiyonlarını kaybetmesine rağmen mücadelesinden vazgeçmeyen minik Ela Nur ve ailesiyle Bursa mitingi öncesi görüşen Başkan Erdoğan, Ela Nur’un yürüyebilmesi ve rahat nefes alabilmesi için gerekli olan yürüme robotunu temin etme sözü verdi. 

 

 

Bursa’da yaşayan Ela Nur Aksoy’un (9) boğazına 2016 yılında zeytin çekirdeği kaçtı. Hastaneye kaldırılan küçük kıza, rahatsızlığının tespit edilememesi üzerine 3 saat boyunca müdahale edilemedi. Abisinin, ‘Param kayıp, yutmuş olabilir’ demesi üzerine müdahale edilen ve boğazından zeytin çekirdeği çıkarılan minik kız, yapılan müdahalelere rağmen beyin felci geçirdi. Geçirdiği felçle vücut fonksiyonlarını kaybeden Ela Nur, 2 yıldır yatağa bağlı bir halde yaşıyor. 

ROBOT SİPARİŞİ VERİLDİ 

 

 

Gözlerini bile hareket ettiremeyen Ela Nur aldığı tedaviler sonrasında hem göz teması kurmaya, hem de görmeye başladı. Ela Nur’un annesi Arzu Yılmaz ise kızı için mücadele etmekten vazgeçmedi. Yıllardır kızını fizik tedaviye götüren anne Yılmaz, son olarak almaları gereken 30 seans fizik tedaviyi alamadıklarını belirtti. Aynı zamanda kızının hareketlerini ve nefes almasını kolaylaştıracak bir yürüme robotuna ihtiyaçları olduğunu ifade eden anne robot için valilikten izin amaladıklarını söylemişti.  

YORUMLAR 6
  • tayfur yıldırım 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc. Şafi ismi şerifi hürmetine şifa versin inşallah
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Nasip 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH im bu Küçük yavrucagin ve onun gibi hastalara Ya ŞAFI hürmetine acil şifalar ver
    Cevapla
  • AK-PARTİ- AK-URFA 5 yıl önce Şikayet Et
    rabbim kimseye evlat acısı vermesin İNŞALLAH sağlığına kavuşur bu yavrucak
    Cevapla
  • İştebu 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun reis sana hainlik yapanlarıda Allah ıslah etsin ıslah olmuyorlarsa kahır etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt
İsrail, İran'a karşılık verme kararı aldı