Savcı ve öğretmenlerin halı saha maçı karakolda bitti!

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde, halı sahada maç yapan Çermik cumhuriyet savcısı ile öğretmenler arasında ağız dalaşı yaşandı. Olayın ardından 9 öğretmen kimlik bilgilerine başvurulması için karakola götürüldü.

Savcı ve öğretmenlerin halı saha maçı karakolda bitti!
Savcı ve öğretmenlerin halı saha maçı karakolda bitti!
GİRİŞ 28.02.2019 11:35 GÜNCELLEME 28.02.2019 11:54
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam saatlerinde Çermik ilçesindeki bir halı sahada yaşandı. İddiaya göre, Çermik Cumhuriyet savcısı, öğretmenlerle birlikte halı sahada maç yaptı.

 

 

Bu sırada Çermik Cumhuriyet savcısı ile karşı takımdaki öğretmenler arasında sözlü dalaşma yaşandı. Yaşanan olayın ardından maç yarıda kesilerek öğretmenlerin kimlik tespitine başvuruldu. Bu sırada yanlarında kimliği olmayan 9 kişi, karakola götürülerek kimlik tespiti yapıldı.

Cumhuriyet savcısı ile öğretmenler arasında yaşanan olay, karakolda tatlıya bağlandı. 

 

 

HSK İNCELEME BAŞLATTI

Konuyla ilgili olarak Adalet Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Açıklamada, ''Hakimler ve Savcılar Kurulu, Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde bir grup öğretmenin savcının talimatı ile gözaltına alındığı iddiaları üzerine inceleme başlatmıştır.'' denildi.

YORUMLAR 41
  • Vatan49 5 yıl önce Şikayet Et
    Adaletin temsilcisi olması gereken adam, sırf zevki için devletin tüm itibarını zedeliyor! Makama saygımız sonsuz, kişiler gelip geçidir. Sırf bu şahıs yüzünden savcılık mesleğini icra eden dürüst vatansever savcılarımız karalanmamalıdır... O makam kimsenin keyfi davranabileceği bir makam değildir ağırlığını taşıyamayanlar orada barındırılmamalıdır!
    Cevapla
  • Mhr 5 yıl önce Şikayet Et
    Savcı ve hakimler kadar tehlikeli bir insan yoktur Allah bunlardan ülkeyi ve insanları korusun devlet bu ise el atmalı yeter bu zülüm
    Cevapla
  • HOŞ DEĞİL 5 yıl önce Şikayet Et
    Savcı görevini sosyal ilişki anlamında kötüye kullanmış. Tartışma çıkabilir, hemen karakola aldırmakta ne imiş ya. Kimliğinden şüphe ettiği kişilerle maç yapmış, maçın yarısında MI aklına gelmiş. YAZIKLAR OLSUN DEVLETİN MAKAMINI egosu için kullananlara
    Cevapla
  • KARADERELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunların eline düşürmesin. Bu makama gelmiş bir kimse böyle sudan bahaneler ile bu işi nasıl yapar?
    Cevapla
  • Abou 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim , savcı keyfi olarak nasıl böyle bir işe kalkışır.Savcılık mesleği suçlulara geçerlidir.Senin kişisel sorunlarını savcılık makamını kullanarak hallletmen kabul edilebilir birşey değildir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler