İzmir'de skandal görüntü! Bunu yapan insan olamaz

İzmir'in Menderes ilçesinde, sahibi olduğu çoban köpeğini otomobiline bağlayıp kilometrelerce koşturan K.Ş. hakkında jandarma tarafından işlem yapıldı. K.Ş.'ye 625 TL'ye kadar para cezası verilebileceği belirtildi.

İzmir'de skandal görüntü! Bunu yapan insan olamaz
İzmir'de skandal görüntü! Bunu yapan insan olamaz
GİRİŞ 01.03.2019 10:39 GÜNCELLEME 01.03.2019 10:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Menderes ilçesine bağlı Oğlananası Mahallesi yakınlarında K.Ş., sahibi olduğu çoban köpeğini otomobiline bağlayıp evi ile tarlası arasında kilometrelerce koşturdu, bitkin düşen hayvan zaman zaman yerde sürüklendi. Bu anlar arkadan gelen araçtakiler tarafından cep telefonuyla görüntülenerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler üzerine durumdan haberdar olan Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, harekete geçti. Görüntülerdeki aracın plakasından köpeğin sahibi olan K.Ş.'ye ulaşıldı. Köpeğini evinden tarlasına götürmek isteyen K.Ş.'nin, otomobilinin koltuklarının kirlenmemesi için onu araca bağladığı öğrenildi. Bu arada yaşanan olayla ilgili jandarma adli soruşturma başlatmak için savcılıkla bağlantıya geçti. 

Ancak savcılık olayın adli değil idari suç kapsamında bulunduğunu bildirdi. Bunun üzerine K.Ş. hakkında 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet suçundan hazırlanan tutanak ve evraklar, gerekli idari para cezasının verilmesi için İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne gönderildi. İlçe Müdürlüğü'nce yapılan incelemeden sonra K.Ş'ye 625 TL'ye kadar para cezası verilebileceği ifade edildi.

YORUMLAR 2
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    O zalimi arabaya iple baglayip kilometrelerce gezdirin. O zaman akli basına gelir, herhalde, eger akli varsa.
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    bi yasa çıkmadı gitti verin şunlara yüklü bi ceza
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı