Bakan Koca'yı isyan ettiren görüntü!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstanbul'da ambulansa yol vermeyen sürücü hakkında “Maalesef yaşanan olay son derece üzücü. İçinde hasta vatandaşı taşıyan ambulansa izin vermeyen bir yaklaşım tarzı kabul edilemez” diye konuştu

Bakan Koca'yı isyan ettiren görüntü!
Bakan Koca'yı isyan ettiren görüntü!
GİRİŞ 01.03.2019 15:39 GÜNCELLEME 01.03.2019 15:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstanbul'da ambulansa yol vermeyen sürücü hakkında “Maalesef yaşanan olay son derece üzücü. İçinde hasta vatandaşı taşıyan ambulansa izin vermeyen bir yaklaşım tarzı kabul edilemez. Bununla ilgili de maalesef birtakım sadece para cezasına yönelik yaptırımlar var, daha caydırıcı cezaların olması gerektiği kanaatindeyim. Sayın İçişleri Bakanımızla da bu konuyu tekrar değerlendirmeyi düşünüyorum” diye konuştu.

Bakan Koca, sigara paketlerinde yeni dönemle ilgili olarak, "Sigara aynı zamanda bir reklam panosu. Biz bu anlamda özellikle uyarıcı birtakım yaklaşımlarla markanın da bir bağımlılık unsuru olduğunu biliyoruz. O nedenle logo yerine sadece yüzde 5'lik ismin olduğu yüzde 85 düz sigara paketi uygulamasına temmuz ayından itibaren geçiyor olmuş olacağız." diye konuştu.

YORUMLAR 10
  • adil 5 yıl önce Şikayet Et
    birgün sen de insallah o ambulansa binersen görürsün yaptigin rezaleti dusmez kalkmaz bir Allah vicdan merhamet versin Allah
    Cevapla
  • Sıla 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle acımasız itlere, acımayacaksınız Sayın Bakanım!
    Cevapla
  • Ertuğrul 5 yıl önce Şikayet Et
    bu zenginin oyuncağı olan insan hayatının hiç mi önemi yok. ceza çok az hapis cezası gerekli
    Cevapla
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    birgün o maganda da o ambulansta olabilir yada bir yakını acaba aynı şekilde bir başkası yapsa ne düşünür
    Cevapla
  • Günah 5 yıl önce Şikayet Et
    Ambulansa yol vermeyen o şahısın kanında ben şüphe ediyorum bu kanı bozuk adamın insanlıktan nasiplenmemiş insanlıktan çıkmış bir hayvan kadar vahşi gözü dönmüş bu canavarın ne yapmak istediğini bilmiyorum bu tip insanları en büyük cezayı vereceksin arkadaş acımayana acımayacaksın Ambulans can taşıyor be adam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!