Mitingden sonra imam cübbesini giyip dua etti

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde Bağımsız Belediye Başkan Adayı Baki Şahan, eski belediye hizmet binası önünde miting yaptı. Yaklaşık 20 kişinin katıldığı mitingin ardından Şahan imam cübbesi giyip, dua etti. Baki Şahan, "Halkımıza küçük bir tebessüm ile kendimizi anlatmak istedik" dedi.

Mitingden sonra imam cübbesini giyip dua etti
Mitingden sonra imam cübbesini giyip dua etti
GİRİŞ 01.03.2019 17:04 GÜNCELLEME 01.03.2019 17:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yenişehir'de avukatlık yapan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Baki Şahan, eski belediye hizmet binası önünde düzenlediği mitingde ilçe sakinlerine seslendi. Şahan'ı yaklaşık 20 kişi takip etti. Baki Şahan, 5 yıl önce eski belediye binasının çevresinin çekim merkezi haline dönüştürüleceği yönünde vaatler verildiğini ancak herhangi bir çalışma yapılmadığını ileri sürdü.

Şahan, mitingden sonra, 'Utanç Meydanı' yazılı tabelalara bağlı kurdeleyi kesti. Şahan ardından da yanında getirdiği imam cübbesini giyerek dua etti.



Çevredekilerin ilgiyle izlediği Baki Şahan, "Cep mitingleri halkımıza ulaşabilmemizin en kolay yolu. Halkımız artık küskün, bezgin ve yorulmuş vaziyette. İnsanlarımız, aklına gelebilecek olan en güzel şey olan gülmeyi unuttu. Halkımıza küçük bir tebessüm ile kendimizi anlatmak istedik" dedi.

ELEŞTİRDİĞİ BAŞKAN YANINA GELDİ

Mitingi duyan Yenişehir Belediye Başkanı AK Partili Süleyman Çelik, Şahan'ın konuşmasının son bölümüne yetişti. Çelik, Şahan'a başarılar diledi, "İlçemizin böyle renkli kişilere ihtiyacı var" dedi.

YORUMLAR 10
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben ne bezginim ne üzgün elhamdülillah.Dikkat çekmek için sarık ve cübbe giymiş neden acaba.
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende 3 dönem sonra Sivas bağimsiz belediye başkanınadayı olacağim Benide yaparsınız o zaman inş haber partiden olunca partinin dediği oluyor 1 .projem hangi mahalle ne istiyorsa o yapılacak park cami okul halı saha kütüphane meşru şeyler yani
    Cevapla
  • avşarın delisi 5 yıl önce Şikayet Et
    vah zavallııı vah vaaaah keçileri kaçırmış onları arıyor galiba...
    Cevapla
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    bence din üstünden duygu sömürüsü,moda oldu bu zamanda.
    Cevapla
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    acaba gerçekten dua mı etti,yoksa bizim milletin huyunu bildiğinden din üstünnden duygu sömürüsü mü yaptı.bizim vatandaşımızın bir huyu vardır,gördüğü her sakallıyı,cüpbeliyi,tesbih çekeni hacı hoca,dinine bütün sanır,dışına bakar,içine kalbine bakmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti