Millet ittifakını nefretle izliyoruz

HDP ile birlikte hareket eden CHP- İYİ Parti ve Saadet Partisi’ne şehit aileleri tepki gösterdi. Binbaşı Zafer Kılıç’ın babası Ahmet Kılıç, “HDP ile elele kolkola gezenleri nefretle izliyoruz” dedi. Uzman Çavuş Selçuk Paker’in annesi Sevgi Daşdemir ise “Kendisine Atatürk’ün partisi diyen parti oğlumu şehit edenlerin safında nasıl yer alabiliyor” diye sordu.

Millet ittifakını nefretle izliyoruz
Millet ittifakını nefretle izliyoruz
GİRİŞ 02.03.2019 06:28 GÜNCELLEME 02.03.2019 06:28
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Cumhur ittifakına karşı birleşen HDP-CHP- İYİ Parti ve Saadet Partisine bir tepki de şehit ailelerinden geldi. 2008 yılında Kuzey Irak’ta gerçekleştirilen bir operasyonda şehit düşen Piyade Binbaşı Zafer Kılıç’ın Babası Ahmet Kılıç, Özel Kuvvetler mensubu bordo bereli Piyade Uzman Çavuş Selçuk Paker’in annesi Sevgi Daşdemir ve Jandarma Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelik’in babası Mehmet Çelik Yeni Şafak’a konuştu.

TEK DERTLERİ CUMHUR İTTİFAKI

Şehit Piyade Binbaşı Zafer Kılıç’ın Babası Ahmet Kılıç, “PKK’nın üzerine giden alnından öpülesi o kahraman şehitlerimiz bize gurur bıraktı. Bizim yaramız kabuk bağlamamış kor ateş gibi yanarken Kandil’deki baronların uşakları ve Pensilvanya’daki satılmış uşaklarla işbirliği yapanlara sesleniyorum: HDP ile elele kolkola gezenleri nefretle izlemekteyiz. Bütün gayeleri Cumhur ittifakını zorda bırakmaktır. Şehit aileleri, gaflet uykusundan uyanın” dedi.

PKK PARTİSİNDE SIRA BEKLİYORLAR

Sözde millet ittifakı çatısı altında toplananların adaleti, hakkı ve huzuru ağzından düşürmeyerek dini istismar ettiklerini ifade eden Kılıç, “Şimdi PKK partisinde sıra bekleyenler bunları iyi okusun, 3-5 oy almak için şehitlerimizin kanıyla sulandığı vatana ihanet etmiş olmuyor musunuz? ” şeklinde konuştu

OĞLUM TABUTA SIĞMADI

Uzman Çavuş Selçuk Paker’in annesi Sevgi Daşdemir

2016'da bölücü terör örgütüne karşı Sur'da yürütülen operasyonda şehit düşen Özel Kuvvetler mensubu Bordo Bereli Piyade Uzman Çavuş Selçuk Paker’in annesi Sevgi Daşdemir, terör ittifakının akıl tutulması yaşadığını söyledi. Paker, “Çocuğumu bu vatan uğruna şehit vermişken teröristlerle göğüs gögüse mücadele ederken nasıl oluyor da kendisini Atatürk’ün partisi olarak adlandıran bir parti benim oğlumu şehit edenlerin safında yer alabiliyor? CHP-İYİ Parti- HDP ve Saadet Partisi bunların tamamının zihniyeti aynı. Rahmetli Erbakan hocanın da kemiklerini sızlatıyorlar” dedi.

Parti değil dörtlü çete

Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelik’in Babası Mehmet Çelik

Diyarbakır-Bingöl karayolunda 2016 yılında PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Halit Zilani Çelik'in Babası Mehmet Çelik, “Karşımızda teröristlerle kolkola gezen dörtlü çete bulunuyor. Sokaklara çıkıp kendilerine oy istiyorlar. Hangi sıfatla bunu yapıyorsunuz? Oğlumu şehit edip Atatürk’ün arkasına saklanıyorsunuz. Cumhurbaşkanı bunlara zillet demekte çok haklı. Çünkü bunlar zilletin de ötesinde dörtlü terör partisi. Vatandaşları kandırıyorlar. Türk milleti bir şehit babası olarak size söylüyorum: bu teröristlere inanmayın” dedi.

Yeni Şafak

YORUMLAR 28
  • Vatan . 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin ittifakına alışkınız hdp ile ...ama kendine milliyetçi diyen iyi partiye ne demeli müslümanım diyen sadete ne demeli yuh..olsun size yazık demeli ....tarih elbet bunun hesabını sorar ..
    Cevapla
  • Ben buyum 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar millet ittifakı değil zillet ittifakı. Bunlar türkiye nin çıkarları için değil başkalarının çıkarları için ter döküyorlar.
    Cevapla
  • Çiçek 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP çok zararlı ülkem için HDP de umurlarındamı değil halk çünkü bence tek dertleri güç para iktidar sahibi olmak
    Cevapla
  • seldur 5 yıl önce Şikayet Et
    Zillet ittifakı millet ismini kirletiyor. Namaz kılan saadetsiz saadetliler secdede hiç düşünüyormusunuz dinsiz ve islam düşmanlarıyla aynı safta olup Allahın gazabından nasıl korunacağınızı Allah sizin gibilere hidayet versin mümkün değilse kahretsin
    Cevapla
  • Milletin Ferdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben müslüman türk milletindenim kardeşim. Bizim adımızı kullanarak teröristlerle,vatan hainleriyle iş yapan gafiller adına millet ittifakı diye birşey çıkarmışlar. Yasaklansın kardeşim,her kelime her örgüt için kullanılmamalı,kanun çıkarılsın İti kopuğu adımızı kullanmamalı. Hangi milleti seviyorlarsa defolup gitsin onların adınıkullansınlar. Mesela Fetöş ittifakı,satılıklar veya kiralıklar ittifakı kursunlar herkeste kimin NeMal olduğunu,kimin kemal olduğunu bilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü