İtiraf etti! Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla gitmiş...

FETÖ'nün yayın organlarına desteğe, Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla gittiğini iddia eden CHP’nin Etimesgut adayı Celal Çelik'i kirli arşivi ele verdi. Belgeler ve sosyal medya paylaşımları, Çelik'in FETÖ bağlantılarını ortaya koyuyor.

İtiraf etti! Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla gitmiş...
İtiraf etti! Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla gitmiş...
GİRİŞ 02.03.2019 12:33 GÜNCELLEME 02.03.2019 13:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), Ankara’nın Etimesgut ilçesinden aday gösterdiği Celal Çelik’in geçmişinin skandallarla dolu olduğu ortaya çıktı. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun özel avukatı olan Çelik, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

 

 

DİGİTÜRK'E BOYKOT ÇAĞRISI 

Örgüte yardım suçundan yargılanan CHP’li Çelik, partisinin tutuklu eski vekili Eren Erdem’in yolundan gitmeyi tercih etti. Katıldığı bir televizyon programında, FETÖ’den tutuklu yargılanan Erdem’in taktiğine sarılan Çelik, ihanet çetesinin yayın organlarına destek gösterilerine, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla katıldığını itiraf etti. Örgüte parti olarak destek verildiğini belirten Çelik, FETÖ’nün kanallarının Digitürk’ten çıkarılmasının ardından, Kılıçdaroğlu’nun bütün teşkilatlara ve CHP’lilere aboneliğini iptal etmesine yönelik talimat verdiğini söyledi. Kendisinin de bu yüzden, CHP’nin sitesinde yer alan dilekçe örneğiyle aboneliğini iptal ettiğini açıkladı. 

 

 

KURTARMA TAKTİĞİ 

FETÖ'ye her platformda destek veren,  ama sonra çark eden CHP’liler gibi davranan Çelik, sorumluluğu Kılıçdaroğlu’nun üstüne atmaya çalıştı. “Nasıl olsa ona dokunulmaz” diyenlerin safında yer alan Çelik’in kabarık sicili, kendini kurtarma taktiğinin tutmasını engelledi. CHP’nin Etimesgut adayı Çelik’in FETÖ bağlantılarını, soruşturma belgeleri ve sosyal medya paylaşımları gözler önüne seriyor. Bu durum Çelik’in zorla FETÖ’ye destek vermediğini, gönüllü olduğunu apaçık ortaya koyuyor.

HER TAŞIN ALTINDAN ÇELİK ÇIKIYOR

CHP GenelBaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel avukatı Celal Çelik'i Ankara'nın Etimesgut ilçesinden aday gösterdi. FETÖ'ye tam destek veren Çelik , kendisini Kılıçdaroğlu'nu suçlayarak aklamaya çalıştı. 

DİNİ DEĞERLERDEN RAHATSIZ

Türkiye’ye yönelik saldırılar karşısında sessiz kalan Çelik, milletin dini inançlarına karşı saygısız bir tutum sergiledi.  Halkın dini değerlerini hiçe sayan CHP’li Çelik, Müslümanlar için büyük öneme sahip Kurban ve Ramazan bayramlarını hedef aldı. Vatandaşların kurban kesmesini hayvan katliamı olarak gören Çelik, Ramazan davulundan da duyduğu büyük rahatsızlığı saklama gereği bile duymadı. Sosyal medya hesaplarından skandal paylaşımlarda bulundu. 

ŞEHİT AİLESİNE DAVA

Samsun'da Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın'nın cenazesine gönderilen CHP çelenkleri, şehit yakınları tarafından istenmedi ve boş bir bahçeye atıldı. “HDP’yle işbirliği yapanların çelengini istemiyoruz” diyerek tepki gösteren acılı aileye cenazeye katılan vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Yaşananları hazmedemeyen Kılıçdaroğlu, Çelik aracılığıyla şehit ailesine dava açtı. Tüm Türkiye’nin tepkisini çeken davada Çelik, acılı aileye adliye koridorlarında zulmetti.

ÖRGÜTE BAĞIŞA ALKOL SAVUNMASI

FETÖ mensuplarının yönetiminde bulunan Yargıçlar ve Savcılar Birliği'ne (YARSAV) 24 Eylül 2014’te 17 bin lira bağışlayan Çelik, skandal bir savunma yaptı. Yargıtay'daki tetkik hakimliği görevinden 24 Ekim 2011'de istifa ettiği belirtilen Çelik, söz konusu transfere ilişkin, “Alkollüyken söz vermiştim, sözümden dönemedim” diyerek kendini savunmaya çalıştı. 

'KONTROLLÜ DARBE' SÖYLEMİNE DESTEK

Türkiye’yi ele geçirme planını ilk girişimi olan 17/25 Aralık darbe girişimine sosyal medya hesabından açık destek veren CHP’li Çelik’in gerçek yüzü, FETÖ’nün 15 Temmuz kalkışmasının ardından ortaya çıktı. Sessizliğe gömülen Kılıçdaroğlu’nun avukatı, darbe girişimini kınayan herhangi bir paylaşımda bulunmadı. Çelik, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve FETÖ’nün 'kontrollü darbe' görüşü çerçevesinden mesajlar paylaştı. 

İFTİRALARIN SÖZCÜSÜ

FETÖ’nün 17/25 Aralık yargı darbesi girişimine tam destek veren CHP'nin 'Fuat Avni'si Çelik, ihanet çetesinin sosyal medya üzerinden yürüttüğü algı operasyonunda aktif rol üstlendi. Örgüt mensupları tarafından 2014 yılında Twitter hesabından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında atılan tweetleri retweet yapan Çelik, hesabı gündemde tutmaya çalıştı. 

BYLOCK’ÇU DANIŞMANLA OMUZ OMUZA 

Çelik’in FETÖ’nün kritik isimleriyle irtibatı tespit edildi. Kılıçdaroğlu’nun avukatının FETÖ içinde yer alıp MİT TIR’larının durdurulması kumpası ve organizasyonlarında yer alan, örgütün sözde imamı Süleyman Gürbüz’le görüşmeleri deşifre oldu. Gürbüz’le FETÖ’nün gizli haberleşme programı ByLock iletişim grubunda yer alan Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Fatih Gürsul’un Etimesgut adayı Çelik’le bağlantıları çözüldü. 

YORUMLAR 5
  • latif 5 yıl önce Şikayet Et
    birgün KK´yada hesap sorulurmu acaba
    Cevapla
  • M.Ali Efendioğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Adı bayram olan can yakılmayan, kan akıtılmayan BAYRAM, diyerek müslümanın inancına saldıran bu İÇİ BOZUKLAR içkilerine MEZE yaptıkları KEBAPLARIN ETLERİNİ toprak altından patates, toprak üstünde domates tefeğinden elde edildiğini Mİ sanıyor yada GÜDÜK KAFALARIYLA MÜSLÜMAN MİLLETE BU KİRLİLİKLERİNİ YUTTURMAYA MI ÇALIŞIYORLAR, vicdan, merhametten yüzsüzce laf edebiliyorlar... YAZIK, TAŞ DEVRİ KAFALILARA.
    Cevapla
  • melik 5 yıl önce Şikayet Et
    Domates ve Patates canlı değilmi.Onlarında Yaşam hakkı var.Onu yemesinler madem öyle...
    Cevapla
  • cafo 5 yıl önce Şikayet Et
    her taşın altından pis kirli kokular hep chp den çıkıyor siz hiç faydalı bir iş yapmazmısınız hep tek ayak ta durmaya alışmışınız birazda çift ayak durun
    Cevapla
  • kim kimdir 5 yıl önce Şikayet Et
    itiraflarla ilgili savcılık kılıçdaroğluyla hakkında soruşturma başlatmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!