37 yıl sonra aynı makam odasında

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK'nın komuta kademesinin Ağrı'ya yaptığı ziyarette 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nı da ziyaret etti.

37 yıl sonra aynı makam odasında
37 yıl sonra aynı makam odasında
GİRİŞ 03.03.2019 12:55 GÜNCELLEME 03.03.2019 12:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Burada çalışmalara ilişkin brifing alan Akar, bölgedeki birliklerin komutanlarıyla bir araya geldiği toplantıda talimatlar verdi.

12. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında 1982 yılında kurmay yüzbaşı rütbesiyle bölük komutanlığı yapan Akar ile 1992'de yarbay olarak tabur komutanlığı yapan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler, eski makam odalarını ziyaret etti, anılarını paylaştı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, yıllarca önce görev yaptıkları birlikte inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Akar 37 sene önce, Orgeneral Güler ise 27 sene önce görev yaptığı makam odasına yeniden oturdu, o dönem yaşadıkları bazı anıları paylaştı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere dün gittiği

Ağrı'da, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığını da ziyaret etti.

Komutanlığa gelişinde tören kıtasını selamlayan sonrasında birlik özel defterini imzalayan Bakan Akar, çalışmalara ilişkin brifing aldı, bölgedeki birliklerin komutanlarıyla yaptığı toplantıda talimatlar verdi.

Ziyaret sırasında Bakan Akar ve Orgeneral Güler'in daha önce 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında görev yaptıkları da ortaya çıktı.

YORUMLAR 1
  • musa 5 yıl önce Şikayet Et
    sinir yolgecen hani oldukca hersey bos,sinir ticareti serbest olsun,sinirda geri kalanlara gecilmez olsun,kuzey güney kore arasinda 5 km mayinli bölge var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı